Gå til hoved-indhold
Udstyr
Khaki-shorts fra Sebago. PR-foto

Sebagos shorts til enhver lejlighed - ny kollektion på gaden

Sebagos shorts er til dig der er på båden, stranden, til en grillfest eller bare slapper af derhjemme. De findes fra de klassiske marineblå og khaki til de mere dristige og moderne mønstre, har Sebago noget for enhver smag. Til damerne er der også en nederdel Navy, fortæller Sebago.

Af Troels Lykke |

Sebago, et velkendt navn inden for modeverdenen, har altid stået for kvalitet og stil. Denne nye kollektion af shorts er ingen undtagelse. Hver shorts er designet med omhu og opmærksomhed på detaljer for at sikre, at den ikke kun er behagelig at have på, men også ser fantastisk ud.

"Med et udvalg af forskellige stilarter og farver kan Sebagos shorts passe til enhver lejlighed. Uanset om du er på båden, stranden, til en grillfest eller bare slapper af derhjemme, vil du finde det perfekte par shorts til at komplementere din sommergarderobe. Fra de klassiske marineblå og khaki til de mere dristige og moderne mønstre, har Sebago noget for enhver smag," forklarer Mads Bruun-Larsen, talsperson for Sebago i Danmark.

Holdbare og lette

"Sebagos shorts er fremstillet af materialer af høj kvalitet, der er holdbare og lette. De er perfekte til de varme sommerdage og vil sikre, at du forbliver cool og komfortabel hele dagen. Med deres førsteklasses håndværk og detaljer sikrer Sebago, at hver shorts er af højeste standard. Og vi er glade for at introducere vores nye kollektion af shorts," siger Mads Bruun-Larsen.

"Vi har lagt stor vægt på at skabe et produkt, der opfylder vores kunders forventninger til stil, komfort og kvalitet. Vi er sikre på, at disse shorts vil være et hit blandt dem, der ønsker at klæde sig smart og afslappet til sommeren."

Sebagos nye kollektion af shorts er nu tilgængelig hos udvalgte forhandlere. Gør dig klar til sommeren med stil og komfort ved at vælge Sebago shorts til din garderobe.

Vi kan fremhæve vores heavy canvas shorts med gode lommer.  Vores belted chino shorts og vores fastdry short til den aktive sejler.  Priser fra 699,-

Også til damerne

Og til pigerne har vi foruden shorts, også vores smart Sebago Performance Cargo Skort / Dame Nederdel - Navy. Den er skabt med indershorts lavet i et hurtigtørrende og elastisk materiale, der effektivt transporterer fugt væk fra kroppen, mens nederdelens indvendige shorts giver uhindret bevægelsesfrihed og optimal komfort.

Mere info: www.zip-it.dk

content-loader
content-loader
content-loader