Gå til hoved-indhold
Sejlklubber
Jon Koch Hansen, tv. ses her med Hans Skou, formand, Aarhus Internationale Sejlsportscenter under The Ocean Race i juni i Aarhus. Foto: Troels Lykke

Fyret direktør Jon Koch Hansen for Sailing Aarhus nu ansat som leder af Aarhus Int. Sejlsportscenter

Bestyrelserne i Aarhus Internationale Sejlsportscenter og Sailing Aarhus valgte i efteråret at samle administration og ledelse i én stærk enhed for at sikre de bedst mulige betingelser for den fortsatte udvikling af sejlsporten. Jon Koch Hansen tager nu hele ledelsen, mens Thomas Capitani blev sorteper.

Af Troels Lykke |

Jon Koch Hansen vil fra årsskiftet være leder af den samlede organisation med ansvar for drift af Sejlsportscenteret, hvervning og afvikling af stævner, samarbejde med husets brugere og de mange samarbejdspartnere.

Sejlsporten og huset er ikke fremmed for Jon, idet han de sidste 5 år har været direktør for Sailing Aarhus. Jon er 40 år og bor sammen med sin kæreste og deres to børn på Aarhus Ø, sådan skriver Sailing Aarhus på deres hjemmeside.

For at sikre objektivitet i valget af leder, har Mercuri Urval forestået processen.

Aarhus Internationale Sejlsportscenter vil fortsat have fokus på træning af elite- og talentsejlere i samarbejde med Team Danmark og Dansk Sejlunion samt afvikling af store sejlsportsevents i samarbejde med Sailing Aarhus og de lokale sejlklubber.

Afsender på beskeden i pressenyheden er Hans Skou, formand, Aarhus Internationale Sejlsportscenter og Søren Harmsen, formand, Sailing Aarhus.

Historien melder ikke ud hvad der er sket med den anden fyrede Thomas Capitani centerdirektør fra Aarhus Internationale Sejlsportscenter. Både Jon Koch Hansen og Capitani blev fyret i november i år. 

content-loader
content-loader
content-loader