Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Den 40 ton tunge hajkutter MS Castor er sat til salg. Foto: Den Blå Avis

Den historiske turistattraktion MS Castor kan blive din - sat til salg for under en million

En unik mulighed for at stå bag roret på det historiske fartøj venter i Bogense. Et fartøj, der står klar til at modtage passagerer, oplyser ejerne.

 

Af Sara Sulkjær Hansen |

Fiskerbåd. Lejrskoleskib for unge kriminelle. Turistfartøj. I kølvandet på MS Castor følger en karriere bredere end de flestes. 

Hvad fremtiden for den 64 fod lange hajkutter bringer er til gengæld uvist. Fartøjet, der de seneste år har sejlet med turister ud for Bogense, er nemlig sat til salg for den nette sum af 890.000 kroner.

Brand ombord

Selvom der står 1936 på byggeattesten, er det langt fra en forældet dame, der har gjort sin entré på salgsmarkedet.

Efter en brand i maskinrummet i 2018 blev skibet erklæret totalskadet. En streg i regningen for ejerkredsen, der først to år senere igen kunne søsætte fartøjet:

- Hun blev erklæret totalskadet, og der skulle derfor en genopbygning til. Castor kom på værft, og det blev til en stor omgang. Håndværkerne fik blandt andet installeret et nyt køkken og toilet, og så er den bedste kvalitet af egetræ også at finde på Castor, skriver ejerne på skibets hjemmeside.

39 passagerer

Er det din signatur, der i sidste ende figurer på salgsattesten, får du muligheden for ikke blot at anvende skibet til private sejlture i ind- og udland, men også at invitere passagerer ombord.

39 gæster kan således nyde øjeblikkene på havet, alt imens MS Castors omfattende sejlgarderobe eller den 255 hestekræfter store dieselmotor bryder bølgerne.

Læs mere om fartøjet i salgsannoncen på Den Blå Avis her.

Kilder: MS Castor og DBA

content-loader
content-loader
content-loader