Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Du kan nu lære om reparationer og laminering på glasfiber og arbejdet herom, og du prøver selv at lukke et hul i et glasfiberlaminat, at anvende peel ply, spartle mm. PR-foto
Kort Nyt

Lær at fikse din egen båd - HF Industri & Marine i Svendborg holder nu også workshops om formiddagen

Vil du lære om WEST SYSTEM Epoxy/glasfiber reparation, renovering af teakdæk og om maling, lak og skridsikker belægning. Så er der mulighed for det i Svendborg om formiddagen eller aften i Svendborg hos dygtige fagfolk.

Af Troels Lykke |

Så er der igen mulighed for attilmelde sig de populære workshops hos HF Industri & Marine i Svendborg.

H. F. Industri og Marine fortæller til minbaad.dks læsere:  Du kan vælge mellem:

WEST SYSTEM Epoxy/glasfiber reparation
På dette kursus gennemgår vi de mest gængse West System Epoxy produkter samt hvordan man anvender epoxy. Vi fokuserer primært på reparationer og laminering på glasfiber og arbejdet herom, du prøver selv at lukke et hul i et glasfiberlaminat, at anvende peel ply, spartle mm.

Renovering af Teakdæk
Workshop hvor du lærer omkring hvad der skal til når du skal omfuge og renovere dit teakdæk. HF Industri & Marine afholder workshop med undervisning i hvordan du skal gribe det an når du skal renovere dit teakdæk.

Vi viser hvordan du renser gamle fuger op og demonstrerer diverse værktøj hertil samt hvordan du lægger en ny fuge og gør teakpanelet færdigt om det er til dæk, dørk, kistebænke eller bådplatform. Vi fortæller om de forskellige produkter vi kan levere samt brugen af dem. Du vil selv få muligheden for at arbejde med både værktøj og materialer.

Maling, lak og skridsikker belægning

Workshop hvor du lærer om mange af vores produkter til overfladebehandling af din båd. HF Industri & Marine afholder workshop med undervisning i hvordan du skal gribe det an når du skal prime, male og lakere forskellige overflader.

Vi fortæller om de forskellige produkter vi kan levere, samt brugen af dem, primært på glasfiber og træ. Så hvis du går i tanker om at male dit fribord er dette workshoppen du skal melde dig til. Produkterne vil være af mærkerne Epifanes, Alexseal og Kiwigrip. Du vil selv få muligheden for at arbejde med både værktøj og materialer.

Hvornår foregår workshop

Pris kr. 395,-

WEST SYSTEM Epoxy/glasfiber reparation – Formiddag – 25/09/2023

WEST SYSTEM Epoxy/glasfiber reparation – Fyraften – 28/09/2023

Renovering af Teakdæk – Formiddag – 02/10/2023

Renovering af Teakdæk – Fyraften – 04/10/2023

Maling, lak og skridsikker belægning– Formiddag – 06/11/2023

Maling, lak og skridsikker belægning– Fyraften – 08/11/2023

Formiddags Workshop kl. 09.00-12.00
Fyraftens Workshop kl. 17.00-20.00

H.F. Indudstri & Marine
Gotlandsvej 6
5700 Svendborg
62 20 13 12
Tilmelding: info@hfmarine.dk
www.hfmarine.dk/

content-loader
content-loader
content-loader