Gå til hoved-indhold
Småbåde
Den ny elbåd til Skipperi er udviklet sammen med finske Q Yachts. Den er knap syv meter lang og har bord, bænke og solseng og er perfekt til grøn og støjfri city-cruising, for eksempel rundt i Københavns kanaler. PR-foto

Skipperi's nye el-delebåd præsenteres på Boat Show 2023 i Fredericia

- Vi har premiere på en ny elbåd, som er udviklet sammen med finske Q Yachts. Den er knap syv meter lang og har bord, bænke og solseng og er perfekt til grøn og støjfri city-cruising, siger chef for Skipperi i Danmark, Bo Hilding.

Af Troels Lykke |

Også i bådbranchen vinder elektriske løsninger stille og roligt frem - det ses blandt andet på forårets Fredericia Boat Show Mange af de op til 30.000 mennesker, som over to weekender i foråret forventes at gæste bådudstillingen i Fredericia, er bådejere - eller håber at blive det. Men der er også alternative måder at komme på vandet på, som blandt andre virksomheden Skipperi Denmark ApS vil vise i MESSE C.

- Vi tilbyder sejlerliv på abonnement. Som medlem i Skipperi Fleet får man adgang til alle vores delebåde med sin app, og vi tager os af vinteropbevaring, forsikringer og bådplads, så man bare kan nyde sejlerlivet, fortæller direktør Bo Hilding.

Konceptet blev søsat i marts 2021 med 15 delebåde, og i år er flåden vokset til 35 både, oplyser Bo Hilding, som glæder sig til at præsentere en spændende nyhed på Boat Show:

- Vi har premiere på en ny elbåd, som er udviklet sammen med finske Q Yachts. Den er knap syv meter lang og har bord, bænke og solseng og er perfekt til grøn og støjfri city-cruising, for eksempel rundt i Københavns kanaler. Den tager sig rigtig godt ud og har en god rækkevidde, og vi forventer at nå op omkring 20-30 eksemplarer i 2024, siger Bo Hilding, som ser frem til at udbrede Skipperi-konceptet samt naturligvis gerne få mange nye medlemmer med ombord på Boat Show.

www.skipperi.dk/

content-loader
content-loader
content-loader