Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Der er travlhed på Hallberg-Rassys værft. PR-foto

Hallberg-Rassy oplever mange ordre - skifter til 24-timers produktion og søger personale

Efter en god ordreindgang omstiller Hallberg-Rassy i Ellös på Orust udvalgte dele af produktionen til at køre 24 timer i døgnet, søndag aften til fredag ​​aften, i en begrænset periode. I Danmark importeres bådene af Dansk Marine Center i Risskov. På bådudstillingen i Ishøj ses lige nu en Hallberg-Rassy.

Af Anna Brinch |

Hallberg-Rassy-koncernen, der har 190 ansatte, er familieejet, familiedrevet og gældfrit, bygger sejlbåde fra 34 til 69 fod til købere fra hele verden.

Grundet godt salg har Hallberg-Rassy brug for yderligere personale. Men man skal kunne tale, læse og forstå svensk, for at få et job.

Værftet tilbyder et udviklingsarbejde på Sveriges største sejlbådsværft, et fuldtidsarbejde i dagtimerne, på deres værft beliggende i Ellös på Orust. 

Hallberg-Rassy søger flere dygtige medarbejdere til deres nye omstilling, her er en liste over aktuelle ledige stillinger

Ændringen sker efter årets "åbent værft"

Dette skift starter søndag aften den 27. august, lige efter at årets åbent værft slutter. Åben værft er en del af Orust Sejlbådsmesse. Her kan du kan se bådebyggeri som er igang, selv i weekenden.

Til det åbne skibsværft den 25.-27. august 2023, vil 21 både der er under konstruktion, blive udstillet for publikum. Der vil også være en forpremiere i produktionen af ​​det nye flagskib Hallberg-Rassy 69, den største båd nogensinde fra Hallberg-Rassy.

På havnen vil der også være outlets, mange udstillere med udstyr, masser af nye, brugte og klassiske både af en lang række fabrikater, fortæller værftet i en pressemeddelelse.

content-loader
content-loader
content-loader