Gå til hoved-indhold
Havne
Havne

Træn dine havne-manøvrefærdigheder med Anders & Felix - se lærerig video

YouTuberne Anders og Felix vender på meget lille plads med en god, gammeldags 3-punkts vending. Lær også om hvilke fortøjninger der skal bruges. Se også hvordan man bruger spring for at komme ud fra pladsen, og hvordan man får vinden til at hjælpe sig.

Af Troels Lykke |

Vil du blive bedre til at manøvrere din båd i havnen? Så se med i vores video, hvor vi viser, hvordan du kan træne dine havne-manøvrefærdigheder, fortæller YouTuberne Anders Mundelin og Felix Smith, der var i Bogense Havn og træne.

De fortæller videre:

- Vi prøver blandt andet at vende på en meget lille plads med en god, gammeldags 3-punkts vending. Vi diskuterer, hvilke fortøjninger der skal bruges, og hvordan man undgår våde fortøjninger. Vi viser også, hvordan man bruger spring for at komme ud fra pladsen, og hvordan man får vinden til at hjælpe sig.

- Vi gennemgår også hvornår man skal bruge roret, og hvornår man skal bruge vinden til at styre båden. Du vil også se os udføre andre manøvrer som vigepligt, hilsner og baglænssejlads. Hvis du ønsker, at blive bedre til at manøvrere din båd i havnen så se med i vores video og tag del i vores erfaringer. OG HUSK: Enhver havnemanøvre, der ikke involverer person- eller materielskade, betragtes som en succes, lyder det fra YouTuberne.

content-loader
content-loader
content-loader