Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Det er motoren her, som er blevet stjålet. Foto: Privatfoto

11-årige Noah brugte to år på at samle flasker nok til sin egen båd - så blev motoren stjålet

Noah har spinket og sparet for at få råd til sin egen båd. Han har samlet flasker i over to år for at samle de nødvendige 5.000 kroner. Og for et lille års tid siden gik hans store drøm endelig i opfyldelse. Så blev motoren stjålet fra båden ved Randers Fjord Camping. Men nu er der nyt i sagen.

 

Af Troels Lykke |

11-årige Noah fik sin helt egen båd. Men han har aldrig for alvor nået at sejle i den. Det skulle første have været denne sommer.

Men mandag kom Noahs mor, Tine Villum, ud til båden, og hun kunne med det samme se, at noget var galt. Nogen var løbet med bådens motor. 

- Jeg blev rigtig ked af det, fordi jeg vidste, at han havde knoklet rigtig meget for at få råd til en båd. Jeg blev ked af det, frustreret og vred på samme tid, siger Tine Villum til TV 2 Østjylland.

Derfor betyder båden - og motoren - også rigtig meget for ham. Noah er dog lidt mere fortrøstningsfuld end sin mor. 

- Det er noget lort. Men det er også bare en ting, så man kan altid spare sammen til en ny, siger Noah Villum Hedegaard.

Så skete der noget positivt nogle dage efter

Siden TV 2 Østjylland skrev om sagen har en veninde doneret pant for 700 kroner, to fremmede har givet 1000 kroner hver, og flere andre støtter har tilsammen samlet flere tusinde kroner til en ny motor, skriver TV 2 Østjylland

Derudover har Blomstergalleriet i Randers lovet, at pant, der leveres til butikken, vil blive doneret til Noah Villum Hedegaard.  

Derfor vil moderen Tine Villum også gerne love, at Noah får en ny motor og kommer på vandet denne sommer.

Kilde. TV 2

content-loader
content-loader
content-loader