Gå til hoved-indhold
Udstyr
Multibånds-GPS-teknologi med hurtige 10Hz-opdateringer giver med ECHOMAP Ultra 2-serien forbedret positionsnøjagtighed, hvilket kan gavne lystfiskere, især i områder som under broer, langs skrænter eller i bugter med trædække. PR-foto
Udstyr
ECHOMAP Ultra 2-serien gør det lettere at fange fisk. PR-foto

Garmin introducerer næste generation af Echomap Ultra 2-serien med trådløst netværk

Nye Garmin-kortplottere tilbyder førsteklasses ekkolod og kortlægning, trådløst netværk og mere, lover amerikanske Garmin.

Af Troels Lykke |

Garmin kommer nu med nyt i Echomap™ Ultra 2-kortplotterserien, der er designet med avancerede funktioner til lystfiskere på land og kyst.

Producenten tilbyder en 10- eller 12-tommers touchscreen med knapbetjening, der kan læses i sollys og giver fiskere UHD-scanning-ekkolod, understøttelse af Garmin Navionics+™ og Garmin Navionics Vision+-kortlægning med et inkluderet ét-årigt abonnement til daglige opdateringer, trådløse netværksfunktioner og meget mere.

- Både professionelle lystfiskere og weekendkrigere har i årevis stolet på Echomap Ultra-serien for at levere overlegen ekkolod og kortlægning med et touchscreen-design, der hurtigt kan installeres og fjernes fra båden sidst på dagen.

- Med tilføjelsen af trådløst netværk, multibånds-GPS og en ny brugergrænseflade er den nye Echomap Ultra 2-serie endnu mere alsidig og lettere at bruge end før, påpeger Dan Bartel, Garmin Vice President for Global Consumer Sales, i en pressemeddelelse.

Ved at kombinere kraft og funktionalitet vil Echomap Ultra 2-serien opfylde kravene fra nutidens lystfisker med spændende nye funktioner, herunder:

  • Trådløst netværk: Del ekkolod, waypoints og ruter med en anden Echomap Ultra 2 eller Echomap UHD2 kortplotter på båden, hvilket reducerer behovet for at bore ekstra huller i båden, samtidig med at dækspladsen holdes fri for rod af ekstra kabler.
  • Positionsnøjagtighed: Multibånds-GPS-teknologi med hurtige 10Hz-opdateringer giver forbedret positionsnøjagtighed, hvilket kan gavne lystfiskere, især i områder som under broer, langs skrænter eller i bugter med trædække.
  • Skærmoptagelse: Brug ActiveCaptain-appen til at fange, hvad der er på plotterskærmen, inklusive fiskefangster set på LiveScope™-ekkolod (hvis installeret) for at dele via tekst eller sociale medier.
  • Brugervenlighed: Med et moderniseret operativsystem med opdateret grafik, menuer og en ny hjemmeside, vil lystfiskere sætte pris på, hvor intuitiv og let Ultra 2-serien er at bruge.

Til næsten fotografiske billeder af fisk og struktur fås Ultra 2-kortplotterne sammen med en GT56UHD alt-i-en transducer, der giver Garmin CHIRP traditionel ekkolod og Ultra High-Definition ClearVü™- og SideVü™-scanningsbilleder af, hvad der er under og til siderne af båden.

Den nye serie understøtter også hele udvalget af Garmins prisvindende LiveScope-ekkolod med livescanning.

Fås i to størrelser

Echomap Ultra 2 fås i to størrelser – Echomap Ultra 2 102sv med en 10-tommer skærm og Echomap Ultra 2 122sv med en 12-tommer skærm. Den nye serie tilbyder uovertruffen kortlægningsdækning og detaljer for både kystnære og indre farvande med understøttelse af valgfri Garmin Navionics+.

Ud over det inkluderede ét-års abonnement for daglige opdateringer tilbyder Garmin Navionics+ også relief shading af dybdeområde og Auto Guidance+2 for hurtigere ruteberegningshastigheder for foreslåede ruter.

Lystfiskere kan desuden opgradere til Garmin Navionics Vision+™ premium-mapping, som tilbyder højopløselig relief shading og mere.

For øjeblikkeligt at skabe personlige fiskekort inkluderer serien også indbygget Quickdraw Contours™-kortlægningssoftware til at levere HD-kort med 0,5 m konturer på ethvert vandområde.

Når den er trådløst integreret med en Garmin Force® trollingmotor, kan lystfiskere skabe ruter, mønstre og spor, som trollingmotoren kan følge, mens de fisker. Fra plotterskærmen kan de ligeledes styre hastighed, tjekke batteritid og meget mere.

Se, hvordan ECHOMAP Ultra 2-serien kan hjælpe dig med at fortælle en ny fiskehistorie.

Prisen

Echomap Ultra 2-kortplotterne forventes at være tilgængelige i november, og inkluderer et quick-release-beslag for hurtig og nem mobilitet. De sælges med eller uden en GT56UHD-TM-transducer. Vejledende udsalgspriser fra 17.449 kr. Besøg www.garmin.com/marine for at lære mere.

content-loader
content-loader
content-loader