Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Fra 31/7-4/8 er der H-båds VM på Gardasøen Her får vi en ny kamp mellem den nye danmarksmester Anders Bertelsen og regerende verdensmester Claus Høj Jensen. Foto: Peter Brøgger

Dagens-billede i 1000 dage med sejlsportsfotograf Peter Brøgger

For præcis 1.000 dage siden - startede en ny tradition på facebooksiden "Peter Brøgger - Sejlsportsfoto". Peter startede sin rejse som fotograf indenfor sejlads, da VM skulle afholdes i hans hjemby Aarhus.

Af Anna Brinch |

Peter Brøgger, der startede sin fotokarriere i forbindelse med at der skulle afholdes World Sailing VM 2018 for alle OL klasser, når snart en ny milepæl på sin facebookside. 

Hver dag har han lagt et nyt sejlsportsbillede op på Facebook siden, som dagligt følges af godt 1.000 læsere. Egentlig var det kun planen at dagens billede skulle "leve" i den mørke november måned og give sejlerne et lille lyst memory-blik af hvor dejligt sejlads er.

Peter er forsat med de flotte billeder af sejlads og af den grund bringer vi på minbaad.dk en samling af hans billeder og en fortælling om ham. For da da november løb ud i 2020, var der allerede mange der var blevet så glade for Dagens-billede og opfordrede til at det fortsatte.

Sådan blev det og har altså nu rundet 1.000 dage. Der er ingen planer om at stoppe Dagens-billede. næste helt store mål er at levere Dagens-billede fra OL Paris 2024 - hvor Peter Brøgger -Sejlsportsfoto naturligvis leverer daglige billeder fra.

Livet som fotograf lå ikke altid i kortene 

Peter startede sin rejse som fotograf indenfor sejlads, da VM skulle afholdes i hans hjemby Aarhus. Her fik han tilbuddet om at være frivillig stævnefotograf for værtsbyen under VM i 2018. Det gav ham "blod på tanden" og 2 år senere i 2020 opsagde han sit faste konsulentjob for 100 % at fokusere på sejlsports fotografering. Dette er også stadig hans primære fokus er fortsat sejlsport.

På grund af de nye muligheder fik han i 2021 fik et tæt samarbejde med Minbaad, og dermed lejlighed til at være fotograf ved OL i Tokyo. Peter har desuden erfarinh indenfor kapsejlads og han har sejlet traditionelle kapsejladsklasser som OK-Jolle, Finn-Jolle og Starbåd. I dag er Peter aktiv i Folkebåd og har mange års erfaring inden for sejlsport, der hjælper til hans mål, om at skitsere glæden ved sejlsport gennem billeder.

Der er meget mere i vente 

Man kan i nær fremtid se frem til billeder på Sejlsportsfoto, fra følgende store stævner:

31/7-4/8 H-båds VM på Gardasøen - Får vi en ny kamp mellem Anders Bertelsen og Claus Høj?

10-20/8   VM / OL udtagelse alle OL bådklasser - Haag Holland - Hvilke bådklasser bliver Danmark kvalificeret i - til OL 2024

I kan følge med på Peter Brøggers facebookside her

content-loader
content-loader
content-loader