Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Du kan få dine kompetencer på det sted og på det tidspunkt, der passer til en selv, og i eget tempo tage fx Duelighedsbevis, Yachtskipper 3 eller VHF-certifikat. Selve eksamenen er også online – enten som online test eller som eksamen over Teams eller Zoom.

Watergames lancerer nu E-learning – en genvej til færdigheder for sejlere via selvstudie

Sejlerskolen Watergames kommer nu med omfattende program af e-learning, hvor sejlere kan få ny viden og nye færdigheder til bl.a. selvstudie online til duelighedsbevis, Yachtskipper 3 eller VHF-certifikat. Selve eksamenen er også online. Se eksempel på E-learning video.

Af Troels Lykke |

Sejlere ønsker viden på en mere fleksibel måde, erfarer Watergames, Danmarks største sejlerskole med over 4.000 elever om året.

”Vi har kurser hele året og i hele landet, men vi oplever et øget behov fra sejlerne for at få ny viden og nye kompetencer på en mere fleksibel måned. Derfor har vi lanceret et nyt initiativ, hvor vores teoretiske kurser kan tages som online selvstudie i det tempo, der passer for den enkelte”, fortæller Martin Tristan Clemmensen, leder af Watergames.

Der skal også være plads til dem, der ikke har tid til at gå på hold. Martin forklarer:

”Målet med Watergames er nu og altid at give Danske fritidssejlere den viden og de færdigheder, de skal bruge for at udleve deres sejlereventyr – hvad end det måttet være. Alt med kvalitet og et højt fagligt niveau. Vi elsker at have sejlerne forbi til holdkurser på vores fire sejlcentre i København, Middelfart, Århus og Aalborg, men vi er meget lydhøre overfor, at det ikke passer alle. Det er derfor, vi har investeret så meget i e-learning - vores tilbud om online kurser til selvstudie”.

Dækker de fleste behov til eksamen

Watergames er nu klar med et e-learning tilbud, der dækker de fleste behov. Her her kan man øge på sine kompetencer på det sted og på det tidspunkt, der passer til en selv, og i eget tempo tage fx Duelighedsbevis, Yachtskipper 3 eller VHF-certifikat. Selve eksamenen er også online – enten som online test eller som eksamen over Teams eller Zoom.

”E-learning er meget velegnet til vores teoretiske kurser. Her kan vores videolektioner, instruktionsvideoer, e-bøger og online tests virkelig understøtte på læringen. Her oplever vi at e-learning kommer meget tæt på undervisning i klassehold – og så har man jo friheden i forhold til tid og sted. Vi har elever, der har taget vores e-learning kurser midt på Stillehavet (Ja, det kræver download eller en Starlink forbindelse) og andre, der har være glade for at kunne tage kurset i et roligere og mere fleksibelt tempo end vores intensive undervisning på vores klassehold”, afslutter Martin.

Watergames tilbyder aktuelt følgende e-learning online kurser til selvstudie:

  • VHF/SRC kursus – med eksamen
  • Duelighedsbevis teori – med eksamen
  • Yachtskipper 3 – med eksamen
  • CENVI kanalbevis – med eksamen
  • Søsikkerhed – med kursusdiplom
  • Meteorologi for sejlere – med kursusdiplom

Læs mere om e-learning for sejlere hos Watergames:  watergames.dk/e-learning

Se eksempel på Watergames-learning her i video:  

content-loader
content-loader
content-loader