Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Det blev en dårlig dag for svensker på båden, efter det spanske politi opdagede 1,5 ton kokain om bord. Foto: Policia Nacional

Dårlig dag for svensk sejler - pågrebet med 1500 kilo kokain

Razziaen på sejlbåden fandt sted lige uden for Alicante, og lasten indeholdt ikke mindre end 1.500 kilo kokain. Det var i slutningen af ​​maj, og efter lang tids eftersøgning, at båden blev bordet, blev kokainlasten beslaglagt, og mændene blev anholdt. Heraf en svensker.

 

 

 

Af Troels Lykke |

Som det svenske bådmedie Hamnen.se tidligere har berettet, er den mørke side stor, når det kommer til smugleri af stoffer, cigaretter og andre ulovligheder i almindelige fritidsbåde. Både internationalt og i nationalt farvand.

- Vi ved, at det smugles i fritidsbåde. Der er som bekendt mange lystbådehavne, og det er svært for os at holde styr på dem alle. Derfor har vi brug for offentlighedens øjne og ører, lyder det fra politiet.

En anden ting, der kan vække interesse, er, hvis man ser varer blive læsset mellem skibe eller både ude på havet, eller hvis man ser varer blive dumpet over bord. Små både, der har kontakt med større skibe, kan også være interessante.

Hvis du har mistanke om smugleri eller andet mistænkeligt, skal du aldrig selv gribe ind, men kontakte Toldstyrelsen med dine observationer.

Kilde. Hamnen.se

content-loader
content-loader
content-loader