Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Anne-Marie Rindom vinder her VM i Argentina i januar. PR-foto

DR Sporten følger Anne-Marie Rindom og håndboldspilleren Sandra Toft på vejen mod deres sidste OL

Anne-Marie Rindom og håndboldspilleren Sandra Toft er begge ved slutningen af karrieren. Rindom bliver åndet i nakken af det yngre talent, Anna Much. Målmanden Sandra Toft har haft en stor karriere, men hun har aldrig deltaget ved OL. Der er kun én chance tilbage. Se flot tv-dokumentar.

Af Troels Lykke |

DR Sporten har skabt et flot portræt af ILCA-sejleren Anne-Marie Rindom og håndboldspilleren Sandra Toft, der står på mål.

I programmet, hvor man er med ved VM i Argentina og EM i Athen, hvor OL-udtagelsen foregår, mærker man det hårde pres, det er at være på toppen. 33-årige Rindom forklarer at hun faktisk føler sig mere og mere presset jo ældre hun bliver.

- Mentaltræning fylder mere og mere, fortæller Rindom, mens hun sejler EM i Grækenland.

Rejser sammen 200 dage om året

Anna Munch og Anne-Marie Rindom, der begge bor i Aarhus, men rejser sammen 200 dage om året, kæmper om OL-billetten, samtidig med de også er bedste veninder. Man hører dem tale om alt, også om hvor mange børn de en dag gerne vil have.

De to hjælper hinanden og gør hinanden bedre.

- Vi skjuler ikke noget for hinanden, hvis jeg gør Anna bedre kan jeg også blive en bedre sejler, siger Anne-Marie Rindom i DR-programmet, Tronskifte, der ses her.

content-loader
content-loader
content-loader