Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
- Der vil selvfølgelig være både, men nok i højere grad trailerbåde. Udstillere, der vælger at medbringe både, vil med stor sikkerhed tiltrække opmærksomhed fra de mange besøgende, siger projektleder Glen Blæsbjerg fra MARITIME DAGE.

Boat Show 2025 i Fredericia bliver til Maritime Dage med færre store både men mere grej og gode råd

Efter at have lyttet til bådbranchen har man i Fredericia erkendt, at det traditionelle BOAT SHOW på nuværende tidspunkt med mange udstillede både ikke er aktuelt i den kendte form, da forhandlere og værfter pt. ikke har budget til det. Men der kommer dog både på udstillingen til februar.

Af Troels Lykke |

Høje renter og usikkerhed har ført til at der er solgt færre både det seneste års tid, erfarer minbaad.dk, og det får nu konsekvenser for Danmarks eneste indendørsudstilling, der hidtil har samlet branchen hvert andet år, men udstillingen kører videre men ændrer navn til MARITIME DAGE og med færre store både.

- Vi kan ikke afholde et BOAT SHOW uden den store skare af store både, men vi føler en forpligtelse over for de mange besøgende, der hvert andet år besøger BOAT SHOW i Fredericia – sidst i 2023 med over 26.000 besøgende, forklarer projektleder Glen Blæsbjerg i et nyhedsbrev.

Højt besøgstal forventes stadig

Glen Blæsbjerg forklarer videre. 

- De besøgende ønsker fortsat at gøre gode handler og opdateres på ny viden om deres store passion for den maritime livsstil.  Og MARITIME DAGE samler fortsat hele den danske sejlerbranche under ét tag i to weekender, i en tid hvor efterspørgslen efter udstyr, fællesskaber, sejlerdrømme og vidensdeling er større end nogensinde. Derfor forventer vi fortsat et højt besøgstal og den fantastiske stemning, vi kender fra BOAT SHOW, siger han.

Vil der så ikke være nogle både?

- Jo, der vil selvfølgelig være både, men nok i højere grad trailerbåde. Udstillere, der vælger at medbringe både, vil med stor sikkerhed tiltrække opmærksomhed fra de mange besøgende. Til MARITIME DAGE får de besøgende mulighed for at engagere sig på en ny måde, og når de er klar til at købe deres drømmebåd, ved de præcis, hvilke forhandlere der skal besøges. 

Hvilke ændringer kan vi forvente?

Vi har gjort få justeringer for at forbedre oplevelsen for både besøgende og udstillere: 

6 dage i stedet for 7 dage.

Alle stande, scener, spiseområder og aktiviteter samles i hal A og hal C. 

Lavere entrépris for besøgende. 

Flere scener og et større program. 

Udstillingen i Fredericia holdes fra 21.-23. februar & 28. februar - 2. marts 2025

www.maritimedage.dk/

content-loader
content-loader
content-loader