Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
- Maritime Dage retter fokus mod de mindre og mellemstore både, som typisk er trailerbare - samt den store underskov af RIB-både, fiskeri, kajak, SUP-boards osv., forklarer projektleder fra Messe C, Glen Blæsbjerg. PR-foto

MESSE C i Fredericia kommer med traditioner og fornyelse og søsætter udstillingen "MARITIME DAGE"

Opdateret og trimmet bådmesse i Fredericia bliver en hyldest til det maritime liv. Der er både traditioner og fornyelse i horisonten, når MESSE C d. 21. - 23. februar og 28. februar - 2. marts 2025 atter åbner dørene for bådbranchen og sejlerfolket i Danmark.

Af Troels Lykke |

Den store maritime event i Fredericia byder som i de foregående årtier på en fantastisk optakt til sejlersæsonen - men roret lægges også om i årets udgave, afslører projektleder Glen Blæsbjerg:

- Vi glæder os meget til at introducere MARITIME DAGE, præsenteret af BOAT SHOW Denmark. Maritime Dage er skabt med øje for de aktuelle markedsforhold, som gør, at dele af bådbranchen ikke p.t. finder det hensigtsmæssigt at udstille de større og dyrere både i et indendørs setup. Derfor retter vi nu fokus mod de mindre og mellemstore både, som typisk er trailerbare - samt den store underskov af RIB-både, fiskeri, kajak, SUP-boards osv., forklarer Glen Blæsbjerg i en pressemeddelelse.

- Så der bliver selvfølgelig fortsat mulighed for at se nye, flotte både, blot i en mindre skala end før - og
dertil kommer et væld af udstyr, den nyeste teknologi, workshops, professionelle services, viden,
foredrag, oplevelser og demonstrationer, konstaterer han.

Lavere priser og større sceneprogram

Med en samling af messeområdet i to haller, seks messedage i stedet for syv og en lavere pris for både udstillere og besøgende, bliver Maritime Dage en mere tilgængelig og mangfoldig messe for branchen og publikum.

- Samtidig opruster vi på eventyr- og oplevelsessiden ved at etablere flere scener og et endnu større udvalg af sceneoplæg, oplyser projektlederen.

De store både kommer igen

Han ved godt, nogle besøgende vil savne især de store, kostbare både:

- Det forstår jeg fuldt ud, for de største både besidder selvsagt en fascinationskraft, uanset om man som besøgende har købsintentioner eller ej. Vi håber og tror, markedet på længere sigt vil ændre sig, så vi igen kan præsentere de helt store både - men lige nu er tiden bare inde til at lave en mere holdbar og fremtidssikret platform, som er mindre sårbar over for branchekonjunkturer.

- Vi føler en forpligtelse til at passe godt på Danmarks store indendørs bådudstilling, som sidste gang blev besøgt af flere end 26.000 sejlentusiaster. Efterspørgslen efter udstyr, fællesskaber, sejlerdrømme og vidensdeling er større end nogensinde, og derfor forventer vi et højt besøgstal og den fantastiske stemning, vi kender fra Boat Show, fastslår Glen Blæsbjerg.

Mere info

Se  mere på www.maritimedage.dk, der foregår 21. - 23. februar og 28. februar - 2. marts 2025

Få også nyhedsbrev www.maritimedage.dk/om-os/

content-loader
content-loader
content-loader