Gå til hoved-indhold
Udstyr
Fusion Apollo Marine-højttalere og subwoofere ses her. PR-foto

Garmin lancerer nye Fusion Apollo Marine-højttalere og subwoofere til både

Fusion Apollo Marine-højttalere og subwoofere i en Premium-serie leverer lyd i høj kvalitet, nyt design, forbedret belysning og mere, lover den amerikanske producent, Garmin.

Af Troels Lykke |

Garmin, den anerkendte producent af marineelektronik, annoncerede i denne uge de nye Fusion Apollo™ marinehøjttalere og subwoofere, der kombinerer krystalklar, premium lydkvalitet med forbedrede visuelle funktioner. For en overlegen underholdningsoplevelse ombord har Apollo højttalere og subwoofere dual-tone LED-lysring og let udskiftelige gitre, der matcher ethvert båddesign, skriver Garmin til pressen.

"Vi er begejstrede for at udvide vores prisvindende Apollo serie med nye højttalere og subwoofere, der giver bådfolk mulighed for at høre deres musik højere og klarere end nogensinde før. Ved at kombinere stil og substans er Apollo serien redesignet for at tilbyde en exceptionel lydoplevelse med et attraktivt nyt look, der er nemt at tilpasse og installere."– Dan Bartel, Garmin Vice President for Global Consumer Sales

Lyd i topklasse

Apollo højttalerne og subwooferne er designet til at levere premium og engagerende lyd ved højere lydstyrker takket være et opdateret motordesign og et nyt kompositmateriale.

Koaksialhøjttalerne leverer lyd i høj kvalitet gennem hele lydkurven, mens subwooferne giver krystalklar, premium bas til bådfolk, der vil føle deres musik.

For optimal ydeevne kan brugerne nemt integrere deres Apollo højttalere og subwoofere med Fusion stereoanlæg og forstærkere (sælges separat) for at opnå maksimal lydstyrke med minimal forvrængning. Fusion produkterne er designet til at fungere sammen som et optimeret økosystem og kan styres fra et kompatibelt Garmin smartwatch eller en smartphone ved hjælp af Fusion Audio App.

Kombinationer til enhver stil

Apollo serien skiller sig ud fra andre højttalere og subwoofere på markedet med aftagelige gitre, dual-tone LED-lysringe og en distinkt, sekskantet diskant, der giver en slank, unik lydkilde.

Bådfolk kan tilpasse udseendet med let udskiftelige gitre, der fås i Sports White eller Sports Grey, eller de valgfri Shielded White eller Shielded Grey (sælges separat). Gitrene er nemme at installere og har en sømløs finish uden synlige skruer.

Med nye dobbelte LED-lysringe giver Apollo højttalere og subwoofere brugerne et ekstraordinært farvespektrum – fra bløde pasteller til levende nuancer – der matcher deres humør eller musik.

Accentbelysningen er lys, men elegant og underspillet, og understøtter traditionelle røde, grønne og blå LED'er samt køligt hvidt eller varmt hvidt lys. Integrer med Garmin Spectra™ LED-kontrolmoduler for fuld LED-belysningskontrol fra en kompatibel Garmin kortplotter eller ActiveCaptain appen på en smartphone.

Apollo serien inkluderer en række størrelsesmuligheder, der passer til enhver bådtype, med de koaksiale marinehøjttalere tilgængelige i 6,5", 7,7" og 8,8" modeller, og premium marine subwooferne fås i 10" og 12" designs.

Overlegen holdbarhed

Apollo seriens højttalere og subwoofere er konstrueret til at yde år efter år og er klassificeret til IP66 og IP67 for støv- og vandbeskyttelse med ISO12216-overensstemmelse i tryk- og vandtæthedstests. De er bygget til at modstå støv, salttåge, temperatur, vibrationer og UV-stråler, hvilket giver bådfolk tillid til, at deres højttalere og subwoofere vil holde i lang tid. Hele sortimentet inkluderer også en 3-års forbrugergaranti.

Alle Apollo seriens højttalere og subwoofere anvender nye indlejrede plug-and-play, vandafvisende stik, der opfylder industristandarder (ABYC) for forenklet eftermarkeds- og OEM-installation og forbedret beskyttelse mod elementerne.

Fusion Apollo højttalere og subwoofere har vejledende udsalgspriser fra 3.499 kr. til 7.399 kr. Besøg www.garmin.com/fusion for at lære mere om Apollo serien og dens problemfri integration med Garmin marineelektronik.

content-loader
content-loader
content-loader