Gå til hoved-indhold
Havne
Et nyt skurvognsmøde om Lynetteholmen afholdes mandag. Foto: Cowi / Arkitema / Tredje Natur

By og Havn inviterer til skurvognsmøde om Lynetteholmen mandag kl. 17.00

Nye regler for ind- og udsejling i Kronløbet er på programmet, når København Kommunes By og Havn i dag åbner dørene til informationsmøde for sejlere og andre interesserede. Der er desuden afsat tid til spørgsmål.

Af Sara Sulkjær Hansen |

Bådene er i vandet, og sejlerne har atter indtaget Lynetteholmen i København. I år sker det side om side med By og Havn, der arbejder på højtryk for at anlægge den stendæmning, der skal udgøre omkredsen af Lynetteholmens anden og sidste fase.

Det er et stort arbejde, der får betydning for de mange sejlere, der holder til i området. Derfor inviterer By og Havn i dag, mandag, til skurvognsmøde, hvor sejlerne bydes indenfor til en snak om det arbejde, der udføres omkring Lynetteholmen.

Nye regler

Entreprenør Ulrik Andreasen lægger fra land kl. 17.00 med en kort opdatering på, hvordan arbejdet med Lynetteholmens anden og sidste fase skrider frem.

Dernæst går ordet til havnebygmester, Hans Vasehus, fra By og Havn, der har særligt nyt til sejlerne. Her er det nemlig de nye retningslinjer, der gælder for ind- og udsejlingen af Københavns Havn i Kronløbet, der kommer på dagsordenen:

- Har du spørgsmål til Lynetteholms anlægsarbejde eller til de nye retningslinjer for sejlads i Københavns Havn, så mød op til det kommende skurvognsmøde, opfordrer By og Havn.

Kaffe, kage og spørgsmål

Når de to herrer holder inde, er der skabt tid og rum for spørgsmål fra sejlerne, inden mødet slutter kl. 18.30:

- Vi byder naturligvis på kaffe og kage til dem, der kommer forbi, understreger By og Havn i invitationen.

Om mødet:

Hvor: Mødet finder sted i administrationsbygningen på Jordmodtageanlæg Lynetteholm – Refshalevej 210. Se vejbeskrivelsen her.

Hvornår: Mandag den 3. juni i tidsrummet fra kl. 17.00 til 18.30.

content-loader
content-loader
content-loader