Gå til hoved-indhold
Udstyr
Med et farverigt print indbyder de enkelte tubes til underholdende sjov på vandet. Foto: Watski / Biltema

Sommerferien venter: Tre sjove tubes til den aktive sejler

Kursen er sat mod en forhåbentlig varm sommer, hvor vandsjov på tubes kan skabe timevis af adrenalinfyldt leg for vandglade sejlere. Del oplevelsen med en ven eller køb den klassiske runde og prisbillige tube. Vi har fundet tre varianter.

Af Sara Sulkjær |

"Ihhh". "Aaargh". "Ooooh".

Udbruddene taler sit tydelige sprog. Adrenalinen kommer på arbejde, når tuben fæstnes på båden, gashåndtaget presses i bunden, og motorbåd, tube og vandglade sejlere i høj hastighed trækkes over vandet.

Med en forhåbentlig varm sommerferie i horisonten er det på tide at investere i én eller flere af de populære tubes, inden feriestemningen for alvor slår igennem, og kursen sættes mod havnen.

Se herunder tre slags, der kan anvendes til én eller flere sejlere:

 

Wave Duo Delta

Tag på vandet med en ven. Sammen bliver oplevelsen dobbelt så sjov, når I i høj fart slæbes efter båden, mens I med fire gribehåndtag klamrer jer til tuben.

- Sid i den, lig på maven hen over den, eller sid overskrævs på midten, skriver forhandleren Watski om produktet, der er designet i PVC med nylonbetræk.

Køb tuben hos Watski her.

----------

Sunset

Med en lav profil og en stor bredde ligger denne to-personers tube optimalt i svingene. En bredde på 165 centimeter sikrer pladsen for to personer, der med hjælp fra fire gribehåndtag i Sunset-tubens front må forsøge at holde sig fast.

Vinger på siden af rørerne sikrer samtidig, at tuben let glider over hækbælgerne fra båden.

Tuben kan købes hos Watski her

----------

Rund tube

Den er svær at komme udenom - den klasiske tube, der kan rumme én person. På denne type fra Biltema sikres det gode greb med fire polstrede håndtag med neoprenbeskyttelse til knoerne, ligesom tuben er selvlænsende og med en praktisk lynkobling til træklinen.

Fremstillet i ekstra kraftig PVC og beskyttet af et slidstærk overtræk i nylon holder tuben, der måler 137 centimeter i diameter, til utallige timers sjov på vandet. 

Tuben kan købes for 529,00 kr. hos Biltema her.

content-loader
content-loader
content-loader