Gå til hoved-indhold
Tur
Podcasten er en kilde til både faglig viden og inspiration, og lytterne kan forvente at blive klogere på alt fra oceansejlads til ture i de danske farvande, fortæller Thomas Veber.

Langturssejler Thomas Webers podcast "Eventyrsejlerne" gør dig klogere på tursejlads

I podcasten "Eventyrsejlerne" inviterer Thomas Veber sejlerentusiaster med på samtaler med spændende gæster, der sammen med Thomas’ egne erfaringer, inspirerer både nybegyndere og erfarne sejlere til at få flere eventyr med sin båd – uden at komplicere det.

Af Troels Lykke |

Podcasten er en kilde til både faglig viden og inspiration, og lytterne kan forvente at blive klogere på alt fra oceansejlads til ture i de danske farvande.

Gæster med unikke indsigter
Thomas Veber byder på en række gæster, som hver især inspirerer og giver gode råd. Blandt dem er Heidi Manøe, en erfaren kaptajn og forfatter, som deler historier om alt fra nærdødsoplevelser til, hvordan man bliver en dygtig skipper for sin besætning.

En anden gæst er Frank Bisgaard Winther, CEO i Aros Sails som giver tips til ankring og  Mathilda Veber, Thomas' egen datter, der som teenager allerede har sejlet mere end de fleste voksne.

Hun tilbyder et unikt indblik i, hvordan sejlerforældre bedst kan få deres børn og unge med ud på eventyr til søs – men hendes råd om sejlads og livet ombord er også relevante for voksne lyttere.

Lytterne kan også møde Sune Abelgren Olsen, sekretariatschef i Danske Tursejlere, der deler tips om undervandsjagt, turbøjer og hvordan man kan bruge båden som et flydende kontor. Hans praktiske råd hjælper sejlere med at få endnu flere oplevelser på vandet – både sommer og vinter.

Eventyr og praktiske råd
Podcasten "Eventyrsejlerne" handler om lange oceansejladser og kanalsejlads i Europa, men også om at finde eventyret i hverdagen – lige rundt om hjørnet.

Uanset om det er ved ankring, tursejlads eller tips til at få hele familien med ombord, giver podcasten både praktiske råd og underholdende anekdoter.

Gennem samtalerne deler Thomas og hans gæster konkrete løsninger på typiske udfordringer ved sejlads, som f.eks. hvordan man får mere tid til båden eller forbedrer samarbejdet ombord.

Her kan du lytte
"Eventyrsejlerne" er tilgængelig på alle større podcastplatforme, herunder Spotify, Apple Podcasts og Google Podcasts. Nye episoder udgives løbende, hvor Thomas fortsætter med at invitere flere erfarne og inspirerende gæster ind i studiet.

content-loader
content-loader
content-loader