Gå til hoved-indhold
Udstyr
Hjertmans har netop åbnet en pakkeshop hos Yachtbroker i Aarhus. Foto: Hjertmans

Hjertmans vil gøre det let for bådejerne - nu kan sejlere i Aarhus hente gratis pakker hos Yachtbroker

Forhandleren åbner nu den tredje pakkeshop på dansk grund. Det er gratis at bestille til de tre shops, der er placeret i Aarhus, København og Kolding.

Af Sara Sulkjær Hansen |

Over 50 Hjertmans-butikker findes i Skandinavien - men kun én er placeret i Danmark. Det er en fejl, som Hjertmans i Danmark med Anders Jessen i spidsen forsøger at rette op på. 

Derfor åbner forhandleren nu deres tredje pakkeshop på landsplan. En pakkeshop, der denne gang placeres hos Yachtbroker på Marselisborg Havn i Aarhus.

Pakkeshops er nødløsning

Med pakkeshoppen kan sejlere i Aarhus og omegn bestille blokke, fald og andet nødvendigt udstyr på Hjertmans hjemmeside, hvorefter de fragtfrit kan afhente bestillingen hos Yachtbroker:

- Vi vil allerhelst etablere et joint venture med eksisterende butikker, da der jo ikke bliver flere kunder, men det har vist sig sværere, end vi havde håbet på i Aarhus og København, hvorfor vi nu er startet op med gratis pakkeshops på disse to ret vigtige placeringer for os, forklarer Anders Jessen og uddyber:

- Denne løsning er ideel og kan faktisk også godt fortsætte, selvom vi finder de rigtige samarbejder eller starter op selv.

Fysisk butik i Kolding

For sejlerne i København er en tilsvarende løsning allerede stablet på benene. Her kan de bestilte varer afhentes hos Jakob Jensens Bådeværft, ligesom sejlerne naturligvis kan både handle og afhente pakker hos Hjertmans foreløbig eneste danske butik i Kolding. 

Du kan besøge butikken Hjertmans Dansk Marineudstyr på Industrivej 1 i Kolding eller kigge nærmere på Hjertmans udvalg i netshoppen her.

content-loader
content-loader
content-loader