Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Dansk Marine Center i Aalborg udbygger kraftigt kapaciteten på motorsiden, og imødekommer derved den kraftigt stigende efterspørgsel på motorservice, reparation og vedligehold som der opleves. Foto: Troels

Dansk Marine Center Aalborg Yacht Værft A/S styrker motorværksted med overtagelse af Jammerbugt Marine

Samtlige fem ansatte og hele værkstedet overgår til den faste stab, og lokation af ansatte ved Dansk Marine Center Aalborg Yacht Værft A/S med base i Aalborg.

Af Troels Lykke |

Henrik Larsen, tidligere ejer af Jammerbugt Marine, fortsætter som værkfører for motorværkstedet i Aalborg, derved udnyttes Henrik Larsens mangeårige erfaring med reparation af bådmotorer ligeledes tilgår der 2 ansatte, som derved bliver en del af den store faste stab ved værftet i Aalborg.

Dansk Marine Center udbygger dermed kraftigt kapaciteten på motorsiden, og imødekommer derved den kraftigt stigende efterspørgsel på motorservice, reparation og vedligehold som der opleves.

Jammerbugt Marine med Base i Strandvejen 30, 9460 Brovst, flytter fysisk til Værftets adresse i Aalborgs vestre bådehavn. 

Motorværkstedet i Aalborg tæller således 5 mand, til service af lyst både og erhvervsbåde.

- Vi er således autoriserede forhandlere/service holder på mange kendte mærker, her under Volvo Penta, Suzuki, Mercury, men derudover kan der tilbyder service på alle typer af motorer, samt alle andre aspekter af teknisk efterspørgsel, så som elektrisk arbejde, hydrauliks styring mm.Jammerbugt Marine bliver dermed en del af det store fællesskab som Dansk Marine Center, og det glæder os at kunne tilbyde vores kunder endnu bedre service, og kortere leveringstid, siger direktør i Aalborg, Jacob Mikkelsen og fortsætter.

- Det er med stor glæde at vi nu kan byde Jammerbugt Marine vedkommen i DMC. gruppen og dermed tilbyde vores kunder endnu bedre service, og et bredere udvalg, hvad angår ekspertiser og produkter, siger Mikkelsen i en pressemeddelese.

Om Dansk Marine Center i Aarhus og Aalborg

Dansk Marine Center består, som der er pt. af Dansk Marine Center Aalborg yacht Værft, Dansk Marine Center Aarhus og Dansk Marinecenter Bådudstyr, målet er at være den komplette service partner som tilbyder alle services til fartøjer, samt salg af nye både, og kommissions salg af både, pt. forhandler Dansk Marine Center Aarhus mærkerne Bavaria og Hallberg Rassy.

content-loader
content-loader
content-loader