Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Eleverne kommer igennem forskellige emner i en rækkefølge, hvor eleverne har mulighed for at repetere og træne de ting, der er svære at huske eller kræver øvelse. Foto: Troels Lykke

Tag på sejltur i en uge i en Maxi 77 med Watergames og afslut med et duelighedsbevis

Kurset, der også kan betragtes som aktiv ferie, indeholder både teori og praksis og afsluttes med et duelighedsbevis indeholdende teori og praksis. Der sejles fra mandag til fredag med start fra Brøndby. Mad og drikke er inkluderet, men overnatning medregnes ikke.

 

Af Troels Lykke |

På sommerkurset er der undervisning en hel uge fra mandag til fredag fra 9:00 til 16:30. Typisk startes dagen med teori, hvorefter kursisterne er på vandet resten af dagen i en Maxi 77.

Kurset afholdes i og omkring Brøndby Havn, hvor overnatning skal ske hjemme eller privat. Det fortæller Watergames til Minbaad.dk.

På sommerkurset lærer du de andre sejlere at kende, ligesom I til en start deler erfaringer og forventninger, som sætter kursets emner i ramme og perspektiv.

Grill om fredagen

Watergames sørger for frokost samt kaffe, te, vand og hvad der ellers er brug for af forplejning. Om fredagen tænder vi grillen og inviterer til hyggelig kursusafslutning.

- Vores instruktører er alle erfarne sejlere med mange sømil under kølen. Det betyder, at de har et indgående kendskab til pensum og kan sætte emnerne i perspektiv med eksempler og egne erfaringer, forklarer Watergames.

Lever op til pensum

Watergames har tilrettelagt undervisningsplanen, så den lever 100 procent op til det pensum, der er fastsat af Søfartsstyrelsen.

Eleverne kommer igennem de forskellige emner i en rækkefølge, hvor der er mulighed for at repetere og træne de ting, der er svære at huske eller kræver øvelse, og tager de ting, der er vanskelige at forstå, om morgenen, hvor alle er friske.

Watergames har ugekursus cirka hver anden uge fra starten af juni.  Prisen er 5.995,00 kroner plus prøvegebyr.

Læse mere om Watergames ugekursus i sejlads 

content-loader
content-loader
content-loader