Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Uanset om det er et bestyrelsesmøde, ledermøde eller en away-day, tilbyder The Floating Room den ideelle ramme. Lokalet er også perfekt til mindre receptioner og events. PR-foto
Kort Nyt

Københavns nye mødelokale på vandet: The Floating Room

The Floating Room er et flydende mødelokale, der hver anden måned skifter placering i Københavns Havn. Hold en hel eller halv dags møder eller events på vandet. The Floating Room er Københavns nye mødelokale, som kan bookes fra 12. september, fortæller Go Boat.

Af Troels Lykke |

The Floating Room tilbyder en unik og alsidig oplevelse. Forestil dig at diskutere strategier, brainstorme idéer eller holde et uformelt møde, alt imens gruppen nyder udsigten over Københavns Havn fra et dansk designet mødelokale på vandet, lyder det i en pressemeddelelse.

Uanset om det er et bestyrelsesmøde, ledermøde eller en away-day, tilbyder The Floating Room den ideelle ramme. Lokalet er også perfekt til mindre receptioner og events.

Dansk design på vandet

The Floating Room er innovativt dansk design til vands fra virksomheden SEANICS og byder på alt, hvad et moderne mødelokale kræver – fra videokonferenceudstyr til WiFi omkranset af store panoramavinduer, der giver et dejligt lyst rum.

Fladtagsvinduerne er leveret af VELUX og kan åbnes for at få den friske havnebrise ind. Uden for lokalet kan man træde ud på en flydende terrasse på 30 m2 (ligesom mødelokalet). Der er plads til op til 20 personer ved events og 12 personer til siddende møder.

Og som en ekstra bonus skifter The Floating Room placering i havnen hver anden måned, så du kan opleve forskellige dele af byen, hver gang du besøger det. Om det er ved BLOX eller Islands Brygge, får du altid en ny og spændende udsigt, som med garanti vil inspirere dig og dine kolleger.

Anders Mørck, CEO hos GoBoat, der ejer The Floating Room, siger: 

“Efter længere tids udvikling er vi nu klar med The Floating Room. Vi er kendt for vores hyggelige el-udlejningsbåde - og senest for vores luksus elbåde med kaptajn. Det næste skridt i rejsen mod at gøre vandet tilgængeligt for alle er The Floating Room.

Fra 12. september kan virksomheder og andre booke The Floating Room for den bedste mødeoplevelse i København. Vi kombinerer det professionelle møde med uforglemmelige oplevelser i Københavns Havn. Jeg kommer i hvert fald til at holde øje med vores bookingsystem efter ledige tider mellem bookinger, så vi hos GoBoat selv kan holde vores møder, når lokalet ikke er udlejet!”

Forplejning og luksus sejlture

Du kan booke The Floating Room enten en hel eller en halv dag med mulighed for at tilføje lækker forplejning. Udvalget består af kaffe, snacks og lækker frokost. Forplejningen leveres af en partner i nærheden af lokalets placering, fx BLOX EATS i de første to måneder, hvor The Floating Room ligger lige uden for Blox.

Og hvis du vil gøre dagen ekstra speciel, kan du arrangere en sejltur med kaptajn i en af GoBoats nye GoBoat Cruise elbåde. Det er den perfekte måde at afslutte et produktivt møde på – eller starte dagen med stil.

Så hvis du trænger til lidt luftforandring til dit næste møde, så er The Floating Room lige det, du har brug for. Book din tid nu, og oplev, hvordan det er at holde møde på vandet.

Priser for at leje The Floating Room

Du kan vælge at booke en hel dag eller halv dag (morgen eller aften). En hel dag koster 11.995 kr, mens en halv dag koster 7.995 kr. ex moms for lejen af lokalet. Du kan tilføje forplejning eller en bådtur med kaptajn for at fuldende oplevelsen.

For mere information og booking, besøg thefloatingroom.dk.

content-loader
content-loader
content-loader