Gå til hoved-indhold
Småbåde
Dette fartøj, bygget på det gennemprøvede ProZero-skrogkoncept, er specielt designet til at operere i de kolde grønlandske farvande og er godkendt af Søfartsstyrelsen til at transportere op til 12 passagerer efter de særlige regler for sejlads i Grønland. PR-foto
Småbåde

Albatros Arctic Circle Modtager ny ProZero 13,5m fra Tuco Marine, optimeret til hvalsafari i Grønland

Den nye ProZero 13,5m Arctic Workboat er skræddersyet til dagsture og hvalsafari, og byder på høj komfort og gode muligheder for sociale aktiviteter i kabinen. På taget af kabinen findes en udsigtspost, hvor gæsterne kan opleve den grønlandske natur fra en hævet position.

Af Troels Lykke |

Albatros Arctic Circle ApS har netop modtaget en splinterny ProZero 13,5m Arctic Workboat fra Tuco Marine, ProZero Workboats.

Dette fartøj, bygget på det gennemprøvede ProZero-skrogkoncept, er specielt designet til at operere i de kolde grønlandske farvande og er godkendt af Søfartsstyrelsen til at transportere op til 12 passagerer efter de særlige regler for sejlads i Grønland.

Klar til hvalsafari

Den nye båd er skræddersyet til dagsture og hvalsafari, og byder på høj komfort og gode muligheder for sociale aktiviteter i kabinen. På taget af kabinen findes en udsigtspost, hvor gæsterne kan opleve den imponerende grønlandske natur fra en hævet position, fortæller Tuco Marine i en pressemeddelelse.

Ved testsejlads og overleveringen ved Tuco-værftet i Faaborg deltog Rasmus Troelsen, skipper hos Albatros Arctic Circle ApS, og Alexander List Feirup, produktionschef hos Tuco Marine i Faaborg, som partners repræsentanter i afleveringsforretningen.

Plads til tolv personer

ProZero 13,5m Arctic Workboat bygger videre på vores ProZero-koncept med avanceret teknologi og funktionelt design. På trods af sin mindre størrelse tilbyder båden høj komfort og ydeevne og kan rumme op til 12 passagerer samt en skipper og besætningsmedlemmer i et miljø, der er optimeret for komfort og sikkerhed.

Skroget på 13,5m Arctic Workboat er designet til at give høj komfort og gode sejlegenskaber, bedst muligt kombineret medlav modstand for bedre brændstofeffektivitet og god stabilitet. De dobbelte Z-drev og det dybe V-skrog sikrer pålidelig ydeevne under alle vejrforhold og hurtig og effektiv transport.

Opvarmede vinduer 

ProZero 13,5m Arctic Workboat kan udstyres med avancerede funktioner som opvarmede vinduer, satellitkompas og specialiserede tanksystemer.

Der er også mulighed for ekstraudstyr som opvarmede rælinger, opgraderede varmesystemer indendørs og tagrælinger til udstyr, hvilket øger bådens alsidighed og tilpasningsevne til forskellige opgaver.

ProZero 13,5m Arctic Workboat er ikke bare en mindre version af vores 15m flagskib; det er et bevis på vores engagement i innovation, kvalitet og de særlige krav til sejlads i Arktis. Denne båd er klar til at sætte nye standarder for maritime operationer i Arktis og levere pålidelig og effektiv service i mange år frem, fortæller Tuco Marine i Faaborg.

Læs mere: prozero.dk/

content-loader
content-loader
content-loader