Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Skipperi er nu også i USA. PR-foto
Kort Nyt

Delebåd-tjenesten Skipperi lancerer nyt koncept i USA

Nu tager Skipperi næste skridt i sin globale udvikling. Stoppet er nu USA, hvor Skipperi samarbejder med Yamaha. Opstarten i USA vil begynde ved ferieparadiset Hilton Head Island. Det forventes ligeledes, at firmaet inden længe kan lancere flere steder i USA.

Af Troels Lykke |

- Vi er utroligt spændte på vores udvidelse til USA. Nordamerika er verdens største marked indenfor både, og mange amerikanere vil nu kunne opdage fordelene ved at bruge Skipperis både i stedet for at købe og vedligeholde sin egen.

- Derudover er der stadig mange i USA, som som endnu ikke har opdaget mulighederne på vandet. Vi ønsker, at flere kommer på vandet og får gode oplevelser med Skipperi, forklarer Kim Laursen, Area Manager for Skipperi Danmark, i en pressemeddelelse.

Starter i South Carolina

Skipperi starter i South Carolina, mere præcist på det amerikanske ferieparadis Hilton Head Island. Her vil Skipperis medlemmer kunne sejle både fra producenterne Bulls Bay og Hurricane. Hilton Head Island er et fantastisk sted at sejle - der er nemlig alt: Strande, dyreliv, fiskeri og vandsport.

- I USA etablerer vi os via Yamahas forhandlernetværk. Det betyder, at forhandlerne står for både og bådpladser, mens Skipperi står for teknologi, medlemsrekruttering og kundeservice, forklarer Kim Laursen og uddyber:

- Dette er en meget interessant model for at fremskynde vores udvidelse. Via Yamaha har vi adgang til bådforhandlere over hele USA. Vi tester det som et pilotprojekt, og hvis det går som planlagt, kan vi hurtigt øge antallet af både- og bådpladser i USA.

Operativ i syv lande

Skipperi stræber efter at tilbyde de bedste oplevelser inden for sejlerlivet til så mange mennesker som muligt og gøre det både nemt og bekvemt. Virksomheden er i øjeblikket operativ i Danmark, Finland, Norge, Sverige, New Zealand, Canada og USA.

Skipperi blev lanceret i 2017 i Finland og tilbyder en medlemskabstjeneste, hvor medlemmerne har adgang til cirka 22 både i Danmark og omkring 400 motorbåde og elbåde globalt, som de kan sejle så meget, de vil.

Skipperi er i dag den største delebådtjeneste i Norden, men interessen vokser verden over. Næste skridt for Skipperis globale vækst er at etablere sig i USA.

Læs mere: www.skipperi.dk/fleet

content-loader
content-loader
content-loader