Gå til hoved-indhold
Småbåde
Martin Bjerregaard fra Boat House Sletten importerer Saxdoor 340. Her viser han hvor meget plads, der er om bord, når fribord i hver side er foldet ud. Fotos: Boat House Sletten
Småbåde
Småbåde
Småbåde
Småbåde
Småbåde
Småbåde
Småbåde
Småbåde

Ny Saxdor 340 GTWA walk around vises frem på Cannnes-udstilling - fribordet bliver til sideterrasser

Saxdoor-importør Martin Bjerregaard fra Boat House Sletten er i Cannes og viser ny Saxdoor 340 GTA frem. Når del af fribord i hver side foldes ud er der pludselig masser af plads på den finske båd, der kan bruges til ferie eller til dagtur, hvor der er plads til ni personer.

Af Troels Lykke |

Den nye Saxdor 340 GTWA, der er bygget på Saxdoors egen bådværft i Polen, blev vist frem på Cannes Yachting Festival.

Det er en walkaround-model med mange kvadratmeter. Båden kan lukkes helt til og med et oliefyr om bord kan du bruge den året rundt.

Bådens vægt er holdt nede i en stærk vakuum-bygget konstruktion og bunden er et to-trins dybt V-skrog, der mindsker brændstofsforbruget.

Som den eneste walkaround-model i styrehuset af sin størrelse, er den med store sideterrasser og den skaber dermed et stort åbent område, hvilket letter bevægelsesfrihed og afslapning, når fribordet i hver side åbnes. 

Masser af sol og bevægelsesfrihed

- Det lyse styrehus med store glasskydedøre, som jeg mener virkelig er smarte og med et skydetag indbyder Saxdoor 340 til en overflod af sollys, samtidig med at den øger bevægelsesfriheden yderligere. Det ergonomiske førersæde har en sofa til tre, hvilket sikrer god synlighed og komfort. Mens du hviler, kan sofaen vendes for at skabe en hyggelig middag, perfekt til indendørs socialt samvær, siger Martin Bjerregaard fra Boat House Sletten, der importerer båden, der koster fra 1,7 mio. kroner med 2 x 200 hk V6 Mercury-motorer.

Det nederste dæk i båden indeholder en rummelig forreste dobbeltkahyt med separat toilet og en agterkahyt til to, begge med store vinduer, der giver meget naturligt lys.

Saxdor 340 GTWA
Længde   10,78 m 
Bredde        3,1 m 
Passagerer   9
Påhængsmotorer  400 hk - 600 hk
Brændstof   428 L
Frisk vand 100 L
Konstruktion
Vakuum infuseret GRP
Skrog design Twin-stepped V21° Skrog
Pris med 2 x 200 hk Mercury V6 Verado 
Forhandler Boat House Sletten
Bådværft Saxdoor- læs mere om båden

content-loader
content-loader
content-loader