Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Årets plakat til Sjælland Rundt Sailing Week 2024. Foto:SRSW 2024
Kapsejlads
De glæder sig til at byde sejlere velkommen til dette års sejlads. Foto: www.Sailing.Pics
Kapsejlads
Den traditionsrige Sjælland Rundt er i ca. 230 sømil. Foto:www.Sailing.Pics

Sjælland Rundt 2024 klar med fokus på sejlerne - gratis musikfestival, sailor lounge og meget mere

Sjælland Rundt Sailing Week præsenterer årets plakat og er klar til at give sejlerne en fed oplevelse, når den 78. udgave af Sjælland Rundt løber af stablen fra den 8. juni 2024. Som sidste år indgår flere sejladser, nemlig Sjælland Rundt, Anholt Race og Sejlsportsligaen.

Af Anna Brinch |

Sponsorerne af Sjælland Rundt har i år overgået sig selv med en gaveregn af flotte præmier. Det fortæller Sjælland Rundt 2024 til Minbaad.dk.

Der er placeringspræmier til sejlere i racing-klassen og lodtrækningsgaver blandt sejlere i cruising-løb. Alle startende både deltager desuden i en fælles lodtrækning, hvor man kan vinde en række imponerende gaver.

Blandt præmierne er navigatorer og ur fra Garmin, sejlersæt fra Helly Hansen, weekend med en Volvo el-bil, ophold på Marienlyst Strandhotel samt et fuldt telt til vinteropbevaring af din båd fra Sjælland Rundt Sailing Weeks nye sponsor, Dancover.

Det er blot en del af gaveregnen. I alt er præmiesummen over 250.000 kroner i årets sejlads.

Årets Sjælland Rundt-plakat

I 1980'erne var plakaterne en populær del af Sjælland Rundt. Til årets sejlads er der lavet en ny plakat, som faktisk er en opdatering af plakaten fra 1987, designet af den lokale sejler, Morten Hauch.

- Med genoptrykket af plakaten sætter vi fokus på den mangeårige sejlads og et nærtstående jubilæum, som vi håber, vi får lov at dele med mange sejlere fra havnene omkring os, forklarer arrangørerne.

Hvis en sejlklub ønsker at få årets udgave op at hænge for at motivere medlemmerne til at  deltage, kan man kontakte Helsingør Sejlklub (sr@helsingorsejlklub.dk).

Samler sejlerne med sociale aktiviteter

Udover konkurrenceelementet ved at sejle SRSW sætter Helsingør Sejlklub i år fokus på at give sejlerne muligheder for at mødes, hygge, skabe nye relationer og genopfriske venskaber.

Arrangørerne inviterer indenfor i en 300 kvadratmeter stor Sailors Lounge på midter-molen, som bruges under hele SRSW til forplejning, foredrag, skippermøde og meget mere. Sejlerne vil have fri adgang til loungen, og der vil være varm kaffe på kanden til deltagerne samt mulighed for at drikke en øl, sodavand eller et glas rosé.

- Som noget nyt kan deltagerne desuden indtage morgenmad og aftensmad før sejladsen i Sailors Lounge, hvor vi har fundet en lokal samarbejdspartner, som sørger for mad i høj kvalitet til en rimelig pris, fortæller Erik Stannow, næstformand i Helsingør Sejlklub.

Sejl til koncert - uden at sejle rundt om Sjælland

Selvom man ikke deltager i sejladsen, giver et nyt tiltag mulighed for at sejle til Helsingør og ligge gratis en overnatning i havnen.

Her kan man deltage i musikfestivalen den 15. juni, arrangeret af VeteranSupport, og ikke mindst mingle med SRSW-deltagerne og liga-sejlerne samt opleve den gode stemning.

Deltagere i SRSW, der er nået i mål lørdag, er ligeledes inviteret med og har gratis adgang til musikfestivalen.

Præmieoverrækkelse(r)

Sjælland Rundt Sailing Week byder alle typer sejlere velkomne og vil gerne hylde både de sejlere, der er kommet først i mål, og dem, der ikke hører til de allerhurtigste.

Derfor er der i år to præmieceremonier.

Lørdag aften fejrer klubben de løb, der er afgjort, og søndag eftermiddag afsluttes SRSW2024 med en præmieoverrækkelse for alle resterende.

For tilmelding og mere information: sjaellandrundt.dk

content-loader
content-loader
content-loader