Gå til hoved-indhold
Tur
Tur

Sejlerfamilie fra USA nyder nuet i Fransk Polynesien på 53 fods sejlbåd - følg YouTuberne

Sejlerfamilien på Delos, har gennem 10 år delt deres rejse gennem visuelle fortællinger om eventyr på havet. De har sejlet mere end 70.000 sømil og har samtidig fokuseret på miljøvenlige tiltag og velgørenhedsarbejde. Mere end 800.000 deres YouTube kanal.

Af Anna Brinch |

I denne YouTube video, fanger parret Brian Trautman og Karin Syrén essensen af Delos 'rejse. De skildrer et ægte eventyr gennem fantastiske destinationer, mennesketomme øer, og meningsfulde øjeblikke sammen som familie. De glemmer tiden og går på opdagelse på de Fransk Polynesiske atoller.  

- Jeg har mistet fornemmelsen for tiden, fortæller Brian Trautman i deres intro til videoen og der forsættes med at vise idylen på Tahanea i Fransk Polynesien. Ægteparret sejler dog videre østpå, da et vejrvindue kommer frem: 

- Me cyklonsæsonen nærmede sig os, og vi fik endelig et godt vejr-vindue til at begynde at sejle mod øst imod passatvindene, så vi hev ankeret op og satte kurs tilbage mod Raroia, forklarer de i deres beskrivelse til videoen. 

Et par drevet af eventyr

På deres kanal fortæller de følgende om dem selv: 

- Dette er vores historie, historien om tre sjæle, der sejler rundt om i verden. Det er en historie om sejlads, rejser og eventyr. Men det er også en historie om at møde fantastiske mennesker og skabe livslange venskaber. Det er en historie om mennesker, der lever deres liv på en alternativ måde, i tæt forbindelse med de smukke mennesker og den fantastiske planet, vi kalder hjem. 

Delos er 53 fod, af modellen Amel Super Maramu, bygget i La Rochelle, Frankrig og købt af Trautman i 2008. Den kan komfortabelt rumme seks personer. Fra 2008 til 2021 sejlede Trautman og besætningen Delos mere end 70.000 sømil, oplyses der på Wikipedia

Familiens liv kan følges fra start til slut i deres hundredvis af episoder på deres YouTube kanal: Sailing SV Delos

content-loader
content-loader
content-loader