Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Folkene bag RenBåd.dk Fra venstre ses Martin Buch Thorborg,_Alexander Mortensen,_Tobias Neubert Soloy og Morten Larsen. PR-foto

RenBåd sikret to nye millioner til fortsat vækst fra bl.a. Hungry-stifter Morten Larsen, der bliver ny direktør

Hungry-stifter Morten Larsen investerede 1 million kroner for 10 procent af virksomheden, og nu plotter virksomheden kursen ind mod yderligere vækst. Derfor har Morten Larsen sammen nogle af de eksisterende investorer netop tilført RenBåd.dk yderligere to millioner kroner. RenBåd.dk vil være i alle havne.

Af Troels Lykke |

RenBåd, der har introduceret et innovativt servicekoncept med vinteropbevaring og vedligeholdelse af både i hele Danmark, fik i januar 2024 løven og tidligere Hungry-stifter Morten Larsen med ombord.

Dengang investerede Morten Larsen 1 million kroner for 10 procent af virksomheden, og nu plotter virksomheden kursen ind mod yderligere vækst. Derfor har Morten Larsen sammen nogle af de eksisterende investorer netop tilført RenBåd.dk yderligere to millioner kroner.

Samtidig indtræder Morten Larsen som administrerende direktør i stedet for grundlægger Alexander Mortensen, fortæller firmaet på Ishøj Havn i en pressemeddelelse.

Stifter af RenBåd.dk træder tilbage

Stifter af RenBåd.dk Alexander Mortensen træder tilbage som direktør og overtager i stedet rollen som salgsdirektør for at fokusere på virksomhedens salg og kommercielle udvikling. RenBåd.dk har opnået stor succes med vedligeholdelse, bundmaling, rengøring, servicering og vinteropbevaring, og det er samtidig den eneste virksomhed, der opererer under samme koncept i hele landet.  

Alexander Mortensen grundlagde RenBåd sammen med Tobias Soloy i 2020, og siden har virksomhedens voldsomme vækst medført et ekstra stort pres på den administrative del af forretningen. Derfor har ejerkredsen netop besluttet at udpege eksisterende investor Morten Larsen som ny administrerende direktør. 

Morten Larsen har i kraft af sin rolle som stifter af Hungry.dk og løve i DR-programmet Løvens Hule 2024 mangeårig forretningsmæssig erfaring og stor strategisk indsigt, som skal være med til at sikre RenBåds fremtidige udvikling.

Morten Larsen og nogle af de eksisterende investorer tilfører i samme forbindelse RenBåd.dk yderligere to millioner kroner i kapital. Med fuld opbakning fra ejerkredsen, herunder serieiværksætter Martin Thorborg, står virksomheden således stærkt rustet til yderligere vækst. 

Vil gerne findes i alle havne

- Vi har som følge af RenBåds vækst valgt at rykke lidt rundt på posterne, og ejerkredsen tror så meget på virksomheden og konceptet, at vi nu kommer med yderligere kapital. Planen er, at vi i løbet af få år findes i alle danske havne, og det kræver en ekstra salgsindsats, som vores tidligere direktør Alexander Mortensen nu kan fokusere rendyrket på, kommenterer Morten Larsen, manden bag takeaway-succesen Hungry.dk, som han solgte i 2021 til tyske Delivery Hero. 

I den første sæson havde RenBåd 100 både på land til vinteropbevaring, mens virksomheden i år forventer at skulle vinteropbevare adskillige hundrede både.

Overtog hal i Svendborg

Derfor overtog RenBåd.dk en 4.000 kvadratmeter stor opbevaringshal i Svendborg i april måned, hvilket gav virksomheden en fysisk lokation på Sydfyn, hvor der er et stort marked for vedligeholdelse, servicering og vinteropbevaring af både. 

Når bådene er på land, rykker RenBåds ansatte ud med biler, der er fyldt med alt det udstyr, der skal bruges til rengøring, polering og motorservice, og dermed er det blevet markant lettere at være bådejer.

Arbejdet foregår desuden til fast pris. Bådejeren skal således blot indtaste nogle få oplysninger om det enkelte fartøj på hjemmesiden, hvorefter it-motoren under RenBåd.dk beregner omkostningerne til pleje og istandsættelse.

Læs mere om RenBåd på www.renbåd.dk 

content-loader
content-loader
content-loader