Gå til hoved-indhold
Udstyr
Furunos SCX-20 forbedrer ydeevnen for udstyr ombord, såsom radar, ekkolod, sonar og autopiloter.

Furunos Quad-antennedesign giver høj nøjagtighed med fire separate GNSS-antenner

Ved at benytte fire separate GNSS-antenner opnås meget høj nøjagtighed og sættes en ny standard for pålidelig kursdata til dine instrumenter ombord. Traditionelt beregner et satellitkompas kurser ved at benytte en basislinje mellem to antenner.

Af Troels Lykke |

SCX-benytter fire antenner til beregningerne ved at benytte basislinjerne fra en af de seks basislinjer der skabes mellem de fire antenner.

Dette design gør det muligt at udregne ekstremt præcise data for kurs, krængning, duvning og sætning. Det er den perfekte kompasløsning for fartøjer med komplekse installationsmuligheder, der kan gøre det vanskeligt at placere antennen, hvor der altid nødvendigvis er frit udsyn til satellitterne.

Sådan fortæller Furuno Danmark i Hvidovre i en pressemeddelelse.

Høj nøjagtighed til alle sensorer

SCX-20 forbedrer ydeevnen for udstyr ombord, såsom radar, ekkolod, sonar og autopiloter. Nøjagtige kursoplysninger giver NAVpiloten mulighed for at holde en bedre kurs, hvilket sparer tid, brændstof og penge.

Ydermere kan der kompenseres for kurs, krængning, duvning og sætning, som kan være særdeles anvendeligt for ekkolod og sonar, der nu kan give meget nøjagtige præsentationer selv i hård sø.

Radar og plotter

True echo trails (digitale slæbespor) kan ses klart og tydeligt, når SCX-20 tilsluttes din radar, ligesom der er troværdig visning af eget og andre fartøjers bevægelse.

Nøjagtige hastigheds- og kursdata sikrer, at målspor vises jævnt og præcist uden det takkede, zig-zag-udseende, der er almindeligt for mindre nøjagtige kompasser.

Læs mere om produktet - Vejl. pris inkl. moms kr. 11.931,-

content-loader
content-loader
content-loader