Gå til hoved-indhold
Tur
Det ser ud som om at den unge højskoleelev er om bord på en Hallberg-Rassy 340. PR-foto

Elever fra Idrætshøjskolen i Sønderborg får tursejler-erfaring som gaster på Ylva, X-382, Hallberg-Rassy 340

Idrætshøjskolen i Sønderborg (IHS) har med deres sejladshold netop været på den traditionsrige tur til Flensborg. Det sker i samarbejde med Hørup Sejlklub på Als.

Af Troels Lykke |

Idrætshøjskolen i Sønderborg (IHS) sørger for at deres sejladshold får særlige oplevelser på herlige både.

Eleverne har netop været på den traditionsrige tur til Flensborg. Det er et samarbejde med Hørup Sejlklub som gør det muligt at sende de nye sejlere fra IHS med fine både som Ylva, X382, HR 340 etc mod den hyggelige tyske havneby.

Ren tursejlads

- Det er, i modsætning til den daglige, tekniske træning i skolens J80 og Hobie Cats, ren tursejlads med molehygge, fællesspisning og badning ved Okseøerne blandt andet. Snart venter duelighedsprøver i sejlads hjemme på Idrætshøjskolen, og måske en frisejlergodkendelse, så eleverne selv kan sejle i fritiden, fortæller højskolelærer Peter Lindum til minbaad.dk.

Eleverne på idrætshøjskolen har også mulighed for at sejle onsdagssejladser i samarbejde med Sønderborg Yachtclubs både, hvor både X-41, X-37 og andre byder ind med gastepladser til eleverne, som får dermed får set og prøvet en masse på vandet, før sæsonen går på hæld.

content-loader
content-loader
content-loader