Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Foil-eksperterne rorsmænd Peter Burling og Nathan Outteridge på 'Taihoro' viser at de er skarpe sammen med deres deres trim-team, Blair Tuke og Andy Maloney.
Kapsejlads

New Zealand brillerer og vinder 7-2 i America's Cup

Emirates Team New Zealand leverede fredag en effektiv præstation, hvor de i Barcelona og sikrede sig to rene sejre over INEOS Britannia. Der er lovet 6-8 knobs vind. Kiwierne vandt sikkert America's Cup. Opdateret kl. 16.30

 

Af Troels Lykke |

I roligere vindforhold så Emirates Team New Zealand ud som en helt anden båd, fredag. De formåede at opretholde en konstant højde og overmatchede udfordreren og er nu kun er én sejr fra at forsvare Louis Vuitton 37. America’s Cup.

Stillingen er 6-2 til Emirates Team New Zealand.

Fra begyndelsen lagde Ben Ainslie og Dylan Fletcher, rorsmændene på 'Britannia', deres taktik og krydsede fra bagbordssiden af starten, før de straks vendte og allerede der var de bagefter. Noget der viser at kiwierne er hurtigere.

Emirates Team New Zealand valgte fredag at sejle med en mindre J3-fok end briterne, der havde sat et større J2.

Foil-eksperterne rorsmænd Peter Burling og Nathan Outteridge på 'Taihoro' viser at de er skarpe sammen med deres deres trim-team, Blair Tuke og Andy Maloney. Dertil er der også to cykelryttere i hver side af AC75eren til at holde hydraulikken kørende. 

Følg mere på www.americascup.com

content-loader
content-loader
content-loader