Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
360 både er klar til start, det bliver trængt i Svendborgsund, når starterne går. Minbaad.dk vil i år kommentere fra broen ved Christiansminde, hvor der i år er stillet boder op. Foto: Silverrudder

Se starterne relive fra Silverrudder - 360 både krydsede ud af Svendborgsund - følg dem på TracTrac

Solosejladsen bagbord rundt om Fyn starter i østlig vind. Ud af 421 tilmeldte starter 360 både fra 14 nationer. En tur, hvor man skal kæmpe med søvn og konkurrenter. - Fra Thurø bliver det code-sejlads og ved Fyns Hoved til Kolding med spiler, siger Xp44-sejler Henrik V. Jørgensen til minbaad.dk.

Af Troels Lykke |

Følg sejlerne på TracTrac her - ganske få både udgik trods mange grundstødninger ved startområdet.

Solosejladsen Silverrudder, der blev sejlet første gang i 2011, startet initivtager Morten Brandt fra BådNyt, der startede sejladsen med Svendborg Amatør Sejlklub og Ole Ingemann, der desværre er gået bort.

Stævneleder Steen Lundager er klar og der skulle komme fin vind, uden det er for meget.

- Vi ser ud til at få sol og seks-syv m/sek. og det bliver varmt. Der er 421 tilmeldte i sejladsen og 360 stiller oop, siger Lundager.

Fredag 20.9 går første start kl. 10 og sidste 13.30. - følg live via YouTube, hvor Philip Cossen har gæster i studiet, hvor der er live fra sejladsen.

I år skal Troels Lykke fra minbaad.dk kommentere på de besøgende på land udfor Christiansminde, hvor starten går. 

- Vi vil forsøge at gøre det til en større oplevelse at se starten, derfor går vi all-in på at kommentere og der vil blive sat boder op ved startområdet. Bådene sejler jo helt tæt på land, siger stævneleder Steen Lundager.

Se deltagere i Silverrudder

Se sejladsen live her via YouTube

Starterne i  SILVERRUDDER 2024

10.00    Keelboats Mini
10.30    Keelboats Small
11.00    Keelboats Medium
11.30    Keelboats Large
12.00    Keelboats Extra Large
12.30    Multihull Small
13.00    Multihull Large

content-loader
content-loader
content-loader