Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
- Palby Fyn Cup har været en del af vores dna i Palby Marine igennem 17 år nu, og det er ikke uden vemod at vi nu takker af, siger Peter Helleskov, direktør i Palby Marine. Foto: Troels Lykke
Kapsejlads
Quinta Light, en HH42 fra Vedbæk, har vundet det meste de har stillet op i. Også i Palby Fyn Cup. Her ses de ved Romsø i maj 2024. Foto: Troels Lykke

Danmarks største maritime grossist, Palby Marine, forlader Fyn Cup efter 17 års samarbejde med Bogense Sejlklub

- Vi har været med i 17 år og skabt Danmarks største kapsejlads rundt om den skønne ø Fyn, det har været fantastisk at arbejde sammen med Bogense Sejlklub, men nu er det tid til forandring, lyder det fra Palby Marines direktør, Peter Helleskov.

Af Troels Lykke |

Poul Erik Nielsen, stævneleder fra Bogense Sejlklub, gennem de mange år, er sammen med de mange frivillige i Bogense klar til en ’ny’ Fyn Cup, hvor hovedsponsoratet måske deles op i 3 – 4 mindre.

- Palby Marine har været fantastiske at arbejde sammen med – ja super gode, vi har fuld forståelse for de vælger at bruge deres ressourcer anderledes fremadrettet, og er glade for de stadig ønsker at være en del af Fyn Cup, udtaler Poul Erik Nielsen i dagens pressemeddelelse. 

Nielsen fortsætter:

- Palby Marine har løftet en kæmpe opgave sammen med alle de frivillige i Bogense Sejlklub, og det kan da godt være vi fremadrettet skal dele hovedsponsoratet op i mindre – vi er klar til at gå ud og gøre hvad der skal til, for at Fyn Cup kan komme styrket ud af den nye situation.

Palby-boss: Vemodigt at takke af

Peter Helleskov fra Palby Marine sætter disse ord på beslutningen om at stoppe som hovedsponsor:

- Palby Fyn Cup har været en del af vores dna i Palby Marine igennem 17 år nu, og det er ikke uden vemod at vi nu takker af. Som hovedsponsor på Palby Fyn Cup har vi haft meget frie tøjler til at udvikle både sejladsen og landarrangementet i samarbejde med Bogense Sejlklub, og vi er stolte over at have løftet sejladsen til det niveau det er på i dag og glæder os til at være med på sidelinjen, hvor nye kræfter tager roret.  

Næste års Fyn Cup afvikles fra Bogense, fra den 23. til den 25. maj.

content-loader
content-loader
content-loader