Gå til hoved-indhold
Udstyr
Skagen Offshore Bib er udviklet med input fra professionelle sejlere og det er en robust sag. PR-foto

Skagen Offshore Bib - Helly Hansen sejlerbuks - er vandtæt, vindtæt og åndbar - klar til uforudseeligt dansk vejr

Skagen Offshore Bib er ekstremt vejrbestandige, komfortable og holdbare - udviklet til at holde dig tør og varm på lange dage til søs.

 

Af Troels Lykke |

Skagen Offshore Bib er udviklet med input fra professionelle sejlere og det er en robust sag som du kan have glæde af i mange år, forklarer Helly Hansen til minbaad.dk.

Buksen er udstyret med Helly Hansens egen HELLY TECH® membran, hvilket betyder, at bukserne er vandtætte, vindtætte og åndbare.

Sædet og knæene er forstærket med Cordura-stof, hvilket bidrager til den store slidstyrke og smækken er foret med hurtigtørrende mesh. 

Skage Offshore Bib findes i flere farver samt i en specifik model til mænd og kvinder. Vejl. pris 3.000 kr. 

Du kan læse mere om bukserne samt hele sejlerkollektionen på www.hellyhansen.com


Om Helly Hansen

I 1877 udviklede kaptajn Helly Juell Hansen en bedre måde til at gøre tøj vandtæt. Ved at væde hør i linolie blev tøjet vandtæt og kort tid efter startede kaptajn Hansen og hans hustru Margrethe en virksomhed, der producerede vandtætte olieskindsjakker og bukser.

Dermed var fundamentet for en verdensomspændende succes grundlagt. I dag benyttes Helly Hansens udvalg af innovativt sejlertøj af sejlere i verdensklasse, bl.a. teams fra Americas Cup og Ocean Race. 

Så vil du også være den mest velklædte sejler på vandet, og samtidig sikre, at du er godt beskyttet mod regn og rusk, bør du tage et kig på sortimentet fra norske Helly Hansen. 

content-loader
content-loader
content-loader