Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Henrik Jørgensen og Stewart Moeliker-Twigg fra Tempo Bådsalg i Ishøj er med i udstillingsgruppen, de udstiller også 120 brugte både, men fx også den nye Jeanneau 35. Fotos: Troels Lykke
Kort Nyt
Kort Nyt
En polsk Delphia 10 kan blive et godt hit i Danmark. Den er indrettet super og koster sejlklar 2,2 mio. kroner. Den sejler typisk omkring 7 knob.
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
En tjekket Saxdoor 270 GTO kan man også komme ombord i og endda teste, siger chef for Boathouse Sletten, Martin Bjerregaard.
Kort Nyt
Kort Nyt
Joachim Christensen, søn af Steen Christensen, var på udstilling. Han er nu en del af ledelsen hos John Mast i Greve.
Kort Nyt
Kort Nyt
Cille Rosentoft fra minbaad.dk var med om bord på en lækker Nimbus fra Siim ved Silkeborg.
Kort Nyt
Peter fra Quantum Sails fortæller at de har stor succes med denne lazyjack, der er i Sunbrella Plus kalechedug.
Kort Nyt
Eventyren og forfatteren, Thomas Veber, holdt super foredrag om at sejle i Europa i en 17 fods motorbåd til 20.000 kr. En tur der kostede 20.000 kroner. Undervejs sejlede han mellem 5 og 30 knob. Køb hans bog, den er super.

Copenhagen Boat Show byder på lidt af hvert - se galleri

Vil du have en kortplotter, sejl, udstyr, lazyjack, sejlertøj, sikkerhed om bord, forsikringer, motor- og sejlbåde, nye eller brugte, så er der der rigeligt at se på udstillingen i Ishøj, selvom det er en af de mindste i Europa, men minbaad.dk fandt faktisk en del nyheder.

Af Troels Lykke |

I næste måned er der Cannes Yachting Festival, her kommer der over 60.000 besøgende. På Copenhagen Boat Show i Ishøj vil man nok ramme over 10.000 besøgende igen. Det betyder at man faktisk ikke går i vejen for hinanden og udstillerne har tid til at tale med en.

Det oplevede vi på udstillingen som vi besøgte fredag og lørdag. Og heldigvis har den flydende udstilling været forskånet for regn i store mængder.

Prøv bådene

Du kan også aftale at komme ud og sejle en af bådene. Fx hos BoatHouse Sletten, der udstiller Saxdoor og Uttern-både bl.a.

Du kan også prøve den nye Navan-motorbåd. Et smilende politi i en RIB kan du også møde. Inde i udstillingens store hal kan du også få en virkelig god snak og forklaringer på hvad der rør sig på udstyrsområdet. Som sejler og journalist fik jeg meget ud af at gå rundt. Fik talt med sejlmagere, forsikringsselskaber, kalechemagere, eksperter i kortplottere og sikkerhed om bord blev der også forklaret om.

Jeg fik også set på brugte både, jeg nok lige havde råd til. De mere kostbare, nye både fra Jeanneau, Hallberg-Rassy og Bavaria har jeg ikke et par mio. kroner til, hvis man ønsker en af de små. Jeg var om bord på en Jeanneau 35 til 1,8 mio. kroner. Den ville jeg da meget gerne købe faktisk, men pengene rækker ikke til det. 

Rentenedsættelser skal øge bådsalg

Henrik Jørgensen, der er med i udstillingsgruppen var godt tilfreds da vi talte med ham lørdag.

- Du kan jo se at der er fyldt på broen i dag. Vi er jo en stor gruppe, der de seneste uger har gjort meget for at at gøre klar til udstillingen. Vi prøver at udvikle udstillingen og gøre den bedre. Vi synes der er mange både med her, siger Henrik Jørgensen.

Kim Hansen, der også er med i udstillingsgruppen håber at alle får en god oplevelse.

- Jeg krydser fingre for at folk får optimismen tilbage nu når renten er på vej ned. Det vil betyde meget, hvis der bliver solgt både og udstyr her i Ishøj, siger han til minbaad.dk.

copenhagenboatshow.com/

content-loader
content-loader
content-loader