Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Udstyret med dobbelt diesel installation og Waterjets er fartøjet klar til at servicere kunderne med de nyeste teknologier på området og sikre den højeste grad af robusthed og rækkevidde. PR-foto

Tuco Marine og Lysgaard ShipHolding indgår strategisk partnerskab - vil tilbyde fleksibel leje af ProZero arbejdsbådserie

Et nyt samarbejde mellem de to vil muliggøre leje af skibe fra ProZero arbejdsbådserien, hvilket giver virksomheder worldwide en unik mulighed for at drage fordel af Tuco Marines avancerede arbejdsbåde på fleksible vilkår, fortæller Tuco Marine-værftet i Faaborg.

Af Troels Lykke |

Tuco Marine Group ApS, designer og producent af ProZero arbejdsbåde, og Lysgaard ShipHolding A/S, veletableret inden for bareboat charters til den maritime branche, er glade for at annoncere et nyt strategisk partnerskab.

Et nyt samarbejde mellem de to vil nemlig muliggøre leje af skibe fra ProZero arbejdsbådserien, hvilket giver virksomheder worldwide en unik mulighed for at drage fordel af Tuco Marines avancerede arbejdsbåde på fleksible vilkår.

Aftalen blev i dag underskrevet på Lysgaard ShipHoldings kontor i København af Lysgaard ShipHoldings direktør Carina Breiting og direktør hos Tuco Marine Jonas Pedersen.

Den første ProZero som kan chartres i samarbejdet er allerede i produktion hos Tuco og det drejer sig om en ProZero 11m Fast Rescue Daughter Craft, et populært fartøj i ProZeros serie, der allerede i dag i forskellige udrustningsvarianter sejler for kunder i UAE, Holland, Angola og England. Fartøjet er et meget alsidigt Daughter Craft der kan supportere både standby og redningsopgaver samt maritim persontransport, fortæller Tuco Marine til pressen.

Udstyret med dobbelt diesel installation og Waterjets er fartøjet klar til at servicere kunderne med de nyeste teknologier på området og sikre den højeste grad af robusthed og rækkevidde, så kunderne kan få opfyldt deres specifikke operationelle behov effektivt og med et minimum af kapital binding.

Således tilbydes:

En ny æra af fleksibilitet og tilgængelighed

Med den nye aftale kan samarbejdet nu tilbyde kunderne muligheden for at leje en ProZero arbejdsbåd, mens deres egen specifikt designede båd evt. er under produktion. Eller ved akut opståede behov hvor kunderne ikke selv har arbejdsbåde eller Daughter Crafts klar. Netop derfor er dette initiativ designet til at imødekomme sådanne akutte behov og sikre kontinuitet i drift og projekter.

Fordelene for vores kunder:

Denne nye service er et svar på markedets stigende krav om fleksibilitet og hurtig adgang til pålidelige arbejdsbåde. Leje af en ProZero båd giver kunderne mulighed for:

Mere operationel tid: Med en chartret ProZero båd kan operationer fortsætte uafbrudt, selv under ventetiden for en nybygget båd. Eller ved midlertidige behov – så der spares tid og ressourcer.

Fleksibel løsning: Tilgængelig ved akutte behov eller særlige projekter, der kræver ekstra kapacitet.

Adgang til nyeste teknologi: Få fordel af de nyeste teknologier og design fra ProZero serien uden at binde kapital i et køb.

Om ProZero arbejdsbådserie:

ProZero-serien fra Tuco Marine er anerkendte arbejdsbåde, robuste og modulært designet til varierede maritime opgaver. Bygget med letvægts kompositmaterialer, tilbyder ProZero bådene både forbedret brændstofeffektivitet og lavere driftsomkostninger, hvilket gør dem ideelle til både kommercielle og specialiserede operationer.

Udvidelse af markedsindsats

Dette partnerskab er en del af Tuco Marines strategi for at styrke ProZero’s markedsposition og tilbyde øget fleksibilitet til deres kunder. Ved at samarbejde med Lysgaard ShipHolding imødekommes nu et bredere spektrum af kundebehov og services.

content-loader
content-loader
content-loader