Gå til hoved-indhold
Udstyr
HELLY TECH® Professional 3-lags stof i Foil X-jakken tilbyder det højeste niveau af vandtæthed/åndbarhed og  materialet i 4-vejs stretch giver optimalt komfort med  nærmest komplet bevægelsesfrihed. PR-foto

Helly Hansens nye, fleksible og tekniske Foil X-jakke er med input fra America's Cup-sejlere

Siden Helly Hansen blev officiel tøjsponsor for America's Cup holdet, American Magic, har det norske brand investeret stort i at udvikle sejlertøj, der kan præstere optimalt under de rekordhøje hastigheder på vandet. En af de store nyheder dette år er Foil X Jacket, en yderst teknisk og fleksibel jakke.

Af Troels Lykke |

Som et resultat af tests og feedback fra American Magic teamet, er Foil X Jacket udviklet til at imødekomme de ekstreme udfordringer og høje hastigheder der kendetegner Americas Cup.

Hver detalje og funktion i jakken er skabt til at optimerer aerodynamisk ydeevne samt hurtig manøvredygtighed og samtidig giver jakken fuld beskyttelse for vind og vand. HELLY TECH® Professional 3-lags stof tilbyder det højeste niveau af vandtæthed/åndbarhed og  materialet i 4-vejs stretch giver optimalt komfort med  nærmest komplet bevægelsesfrihed.  

Da den 37. America's Cup for første gang indeholder en kvinde- og ungdomscup, har Helly Hansen desuden prioriteret at designe og udvikle produkter tilpasset de forskellige køn. Dermed bidrage de til at sikre den bedst mulige pasform, funktion og løsning til enhver brugers behov. 

Justerbar og aftagelig hætte

Yderligere funktioner i X Foil Jacket inkluderer en justerbar og aftagelig hætte, leddelte albuer for optimal mobilitet, laserskårne ventilationshuller i lommerne samt indvendige brystlommer med lynlås til udstyr. 

"Vores evne til at bevæge os hurtigt og effektivt under kapsejlads, uden at det går ud over komforten, er altafgørende for holdets succes," forklarer Andrew Campbell, professionel sejler hos American Magic. "Helly Hansen har leveret ud over vores forventninger og hjulpet os med konsekvent at opnå toppræstationer. I praksis betyder det, at vores tøj yder så godt, at vi kan fokusere 100% på sejlads."

Foil X Jacket har en vejledende pris på 5.000 kr. og er tilgængelig i mænds og kvinders specifikke designs i butikken og online sammen med Foil X Salopette.

Foil X Jacket er lige nu tilgængelig hos AFI Marine i Egå.

Hvis du vil vide mere om tøjet eller Helly Hansens partnerskab med American Magic, kan du besøge www.hellyhansen.com

Om Helly Hansen
Helly Hansen blev grundlagt i Norge i 1877 og fortsætter med at udvikle tøj af professionel kvalitet, der hjælper folk med at holde sig og føle sig i live.  

Helly Hansen er førende inden for teknisk sejlads og performance skitøj samt premium arbejdstøj. Dens uniformer bæres og betros af mere end 55.000 fagfolk og kan findes på olympiere, landshold og på mere end 200 skisportssteder og bjergguideoperationer globalt.

Helly Hansens overtøj, undertrøjer, sportstøj og fodtøj sælges i mere end 40 lande verden over, og virksomheden ejes af Canadian Tire Corporation (CTC).

content-loader
content-loader
content-loader