Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
X-332 feltet er største løb med 14 deltagere i Palby Fyn Cup 2024. Der er plads til flere - tilmeldingsfristen er 27. maj.

Uofficielt DM for fjorten X-332ere ved Palby Fyn Cup - point scores mellem 11 punkter

Der er reserveret plads til bådene på bro 25 i Bogense Havn, og mandskaberne samles på broen torsdag aften kl. 19–20+ til hyggeligt samvær og lidt til ganen, fortæller René van Laer fra X-332-klubben.

Af Troels Lykke |

DM-formatet i forbindelse med Palby Fyn Cup TracTrac giver tider på en række ”meldepunkter”. Disse benyttes som en start/mållinje, så klassen får de enkelte bådes sejl- og præmietid på hver delstrækning.

Hver delstrækning (Mini Race) tæller som en sejlads med normal pointgivning - altså med ét point til førstepladsen, to til andenpladsen og så videre.

Yderligere tæller løbsresultat med i det totale regnestykke som en selvstændig sejlads. Denne sejlads tæller dobbelt, hvilket betyder, at førstepladsen har får to point og videre nedad.

- De to dårligste sejladser trækkes fra. Dog kan løbsresultatet ikke trækkes fra, fortæller René van Laer fra X-332 klubben.

Det giver mulighed for at ændre placeringerne fuldstændigt for dem, der måtte komme dårligt fra start. 

 Følgende strækningerne (Mini Races) defineres ud fra TracTrac (eventuelt i omvendt rækkefølge): 

 1: Start - Strib

 2: Strib - Gl Lillebæltsbro 

 3: Gl. Lillebæltsbro - Hindsgavl

 4: Hindsgavl - Stenderuphage 

 5: Stederuphage - Helnæs 

 6: Helnæs - Svendborg (Runde marina)

 7: Svendborg (Runde marina) - Thurø Rev 

 8: Thurø Rev - Storebæltsbroen 

 9: Storebæltsbroen - Fynshoved 

 10: Fynshoved – Æbleø 

 11: Æbleø - Mål 

Præmier ved broerne

Det er lykkes at skaffe sponsorpræmier til et ”broløb”. Præmierne er sponseret af Kronborg Marina Bådudstyr, Columbus Marine og X-Yachts. 

Der vil derfor være præmier til X'erne ved første, anden og tredje bro - dog kan den samme båd ikke vinde flere gange. Ved fjerde bro venter vinderen en overraskelse.

Tiderne til broløbet er ren sejltid ud fra TracTrac, og tilmelding sker via hjemmesiden www.x-332.dk. Det koster 300,00 kroner at deltage.

content-loader
content-loader
content-loader