Gå til hoved-indhold
Udstyr
XO Crossover Boats er hurtige, sofistikerede, klar til hele sæsonen og hvor som helst, og kombinerer et dybt V-formet skrog, der er fremstillet af aluminium af militærkvalitet med æstetisk design muliggjort af state-of-the-art glasfiber, lyder det i en pressemeddelese.

Finske XO Crossover Boats vælger Garmin som leverandør af marineelektronik

Garmin marineelektronik vil være tilgængelig som ekstraudstyr på alle XO Crossover Boat-modeller.

 

Af Troels Lykke |

Hele økosystemet af Garmin elektronik, herunder navigation, Garmin Navionics+™ kortlægning, digital switching, overvågning og lydsystemer vil være tilgængelig som ekstraudstyr på hele udvalget af XO Crossover Boat-modeller.

Dette samarbejde markerer starten på et spændende nyt kapitel for begge mærker, der forener en fælles passion for eventyr og understreger en forpligtelse til at forbedre oplevelserne for deres globale kunder, lyder det fra Garmin i en pressemeddelelse.

XO Crossover Boats er hurtige, sofistikerede, klar til hele sæsonen og hvor som helst, og kombinerer et dybt V-formet skrog, der er fremstillet af aluminium af militærkvalitet med æstetisk design muliggjort af state-of-the-art glasfiber. Hårdt design, suppleret med fantastisk ydeevne og komfort, gør XO til et ideelt valg til helårsfiskeri, cruising og pendling, fortæller XO.

Efterspørgsel på europæisk marked

"Vi har bemærket efterspørgslen efter Garmin på det europæiske marked, og derfor er XO virkelig begejstret for at arbejde med Garmin for at kunne betjene vores kunder endnu bedre med et bredere udvalg af navigationsmuligheder," siger Henrik Thelen, salgsdirektør XO Crossover Boats

Jens Marmefelt, OEM Business Developer, Garmin Nordic, tilføjer:

"Vi er glade for at kunne meddele, at vi kan tilbyde vores brede udvalg af premium marineelektronik til hele XO Crossover-serien. Vi ser frem til at hjælpe med at opfylde flere passioner på vandet.”

content-loader
content-loader
content-loader