Gå til hoved-indhold
Udstyr
SEAFLO Rechargeable Automatic Electric Fuel Pump Transfer Pump virkede fint på min Shipman 28. På kort tid løb diesel over i tanken. Foto: Troels Lykke

Slip for at spilde brændstof på din båd med SEAFLOs Rechargeable Automatic Electric Fuel Transfer Pump

SEAFLOs pumpe er populært, fortæller Annette fra Hellers i Kastrup. Vi har testet den genopladelige pumpe, da vi skulle transportere diesel over på tanken i en Shipman 28. Det gik super hurtigt og vi slap for at hælde diesel og spildte derfor ikke.

 

Af Troels Lykke |

SEAFLO Rechargeable Automatic Electric Fuel Pump Transfer Pump, brændstofoverførselspumpe, er designet til at hjælpe dig med at slippe af med at løfte tunge brændstofbeholdere, når du tanker brændstof.

Brændstofoverførselspumpe bruges i vid udstrækning til vand (ikke til drikkevand), benzin, diesel, frostvæske, let olie med mere.

Minbaad.dk har købt en og har testet den. Vi skruede låget af dieseldunken og skruede et låg på fra SEAFLO Rechargeable Automatic Electric Fuel Pump Transfer Pump, og satte en plasticslange ned og den anden ende blev sat ned i dieseltanken. Det tog ganske få sekunder at transportere diesel over i tanken uden at spilde. 

Forhandles bl.a. hos Hellers i Kastrup, prisen er 749 kr.

content-loader
content-loader
content-loader