Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Martin Meredin i sin Landmark 43 fører DM i singlehandsejlads i Nyborg. Fotos: Peter Brøgger
Kapsejlads
Jakob Nielsen fra Køge Motor- & Sejlklub ligger på andenpladsen med sin DRABANT 38.
Kapsejlads
Svenske Rasmus Rosengren i sin J105 indtager tredjepladsen.

Landmark 43-sejler Martin Meredin fra Kalundborg fører Singlehand Danish Championship 2024 i Nyborg

Dagens to indledende banesejladser blev afholdt i let vind fra sydøst og på fladt vand, hvilket gav deltagerne en teknisk udfordrende start på mesterskabet ved DM i singlehandsejlads.

Af Maja Brandt Bech |

Kalundborg Sejlklubs Martin Meredin har lagt sig i spidsen efter første dag af Singlehand Danish Championship 2024. Dagens to indledende banesejladser blev afholdt i let vind fra sydøst og på fladt vand, hvilket gav deltagerne en teknisk udfordrende start på mesterskabet.

Meredin, som sejler i en LANDMARK 43, har vist imponerende præcision og fører konkurrencen efter de første to sejladser. Jakob Nielsen fra Køge Motor- & Sejlklub ligger på andenpladsen med sin DRABANT 38, mens svenske Rasmus Rosengren i sin J105 indtager tredjepladsen, fortæller Maja Brandt Bech fra Vegvisir Race til bådpressen.

95 sømil sejlads fredag aften

Mesterskabet fortsætter i morgen med yderligere to banesejladser, der starter klokken 09:00. Om aftenen venter en krævende 95 sømil lang distancesejlads, som bliver afgørende for at finde den samlede vinder. Denne sidste del af konkurrencen finder sted i det berygtede Smålandshav, kendt for sine forræderiske forhold.

Den samlede vinder kåres lørdag efter den afsluttende, udmarvende sejlads. Spændingen er høj, og alle deltagere er opsatte på at kæmpe til det sidste.

Du kan følge bådene på computer på nedenstående link eller ved at downloade tractrac app’en. 
Link til tractrac

Du kan se resultaterne på Vegvisir Race hjemmesiden og på Manage2Sail

content-loader
content-loader
content-loader