Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Bådene er klar i Vegvisir Race. Nu gælder det DM i singlehandsejlads. PR-foto

Verdenspremiere på første danmarksmesterskab i singlehandsejlads i Nyborg

Sejlerne kommer i dag i gang med de første to banesejladser i det første danmarksmesterskab i singlehandsejlads nogensinde. Det foregår i Nyborg under Vegvisier Race. 10 både er til start: Syv danske, to svenske og en en tysk.

Af Troels Lykke |

- Der bliver noget nær perfekte forhold når sejlerne tager hul på det første danske mesterskab i singlehandsejlads. Det bliver med to banesejladser på Nyborg Fjord. Der er lovet let vind omkring sydøst og fuld sol, det fortæller Nyborg Sejlforening og eventmageren Morten Brandt til bådpressen.

Sejladserne kan følges via tracking. Her har tractrac lagt bådene ind så man kan se hvem der fører i realtid og hvem der fører efter korrigeret tid efter DH. 

95 sømil distancekapsejlads indgår 

Der er planlagt to banesejladser i dag og to i morgen inden deltagerne skal ud på en 95 sømil lang distancekapsejlads, der tæller dobbelt i regnskabet, når Danmarks bedste singlehandsejler skal findes. 

Der er tilmeldt 11 både. 10 både er til star,. Syv danske, To svenske en tysk båd. OL-fotograf Peter Brøgger er på vandet og følger verdenspremieren på første parket. 

Du kan følge bådene på computer på nedenstående link eller ved at downloade tractrac app’en. 
Link til tractrac

Du kan se resultaterne på Vegvisir Race hjemmesiden og på Manage2Sail

content-loader
content-loader
content-loader