Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Kræsne milliardærer, der ønsker at eje det bedste superfartøj til at navigere på havene med stil, gør klar til Migaloo M5 superyacht. Mærket som fremtiden for yachting, er dette 2 milliarder dollars high-end fartøj fra det østrigsk-baserede Migaloo to gange dyrere end den nuværende dyreste superyacht, Lürssen Dilbar til 800 millioner dollars. Grafik: Foto: Migaloo Submarines
Kort Nyt
Grafik: Foto: Migaloo Submarines

165 meter lang og 23 meter bred luksus ubåd Migaloo M5 til to mia. dollars kan dykke fire uger i træk

Migaloo M5 har tiltrukket sig stor opmærksomhed i branchen. Ubåden er designet af østrigske Migaloo Private Submersible Yachts og hvis den bliver bygget vil den unægtelig være en unik superyacht. En af hendes vigtigste egenskaber er evnen til at forblive under vandet i op til fire uger.

Af Troels Lykke |

Migaloo M5 er så meget mere end blot en luksusyacht. Takket være sin evne til både at fungere som luksusyacht og som ubåd, er konceptet uden sidestykke i luksusyachtbranchen, fortæller Hamnen.se

Skulle denne ekstraordinære båd blive bygget, ville den være en af ​​verdens største, kun overskygget af luksusyachten Azzam.

Med hele 165 meter fra stævn til agterstævn er det en helt enorm konstruktion. Hvis bagbord til styrbord måler hun hele 23 meter.

En af hendes vigtigste egenskaber er dog evnen til at forblive under vandet i op til fire uger. Derudover har modellen, i hvert fald i teorien, en rækkevidde på godt 8.000 sømil.

30-40 ansatte om bord

Ombord er der plads til et sted mellem 14 og 20 gæster alt efter hvilke konfigurationer den heldige ejer vælger. Men bare det at holde båden kørende kræver et sted mellem 30 og 40 personer i ansat besætning.

Om bord er der også utallige bekvemmeligheder og guldkanter såsom en biograf, en platform til at fodre hajer fra, et fitnesscenter og rummelige suiter.

Læs mere: www.migaloo-submarines.com/m5-1-of-1/

content-loader
content-loader
content-loader