Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Det danske Rockwool-hold er klar til Canada i deres vildt tjekkede F50er. Foto: Bob Martin for SailGP

Sehested klar til kamp i Canada: Danmark jagter igen podieplads i SailGP - se sejladser på TV 2

Kampen om SailGP’s podiepladser bliver en realitet, når flåden sætter kurs mod Halifax, Nova Scotia, til det allerførste Rockwool Canada Sail Grand Prix i weekenden. Se med på TV2 Sport kl. 21:00, mens TV2 Play sender direkte lørdag og søndag fra F50'erne.

Af Troels Lykke |

Det danske SailGP-hold indtager Canada med en fjerdeplads i den samlede stilling, ni point efter tredjepladsen, som Spanien besidder, med blot tre events tilbage.

Styrmand Nicolai Sehested understreger, at presset ligger på spanierne, når SailGP-holdene forbereder sig på at dyste foran et udsolgt publikum ved Halifax Waterfront.

- Vi ved, at der stadig er masser af point på spil, og vi er sikre på, at vi kan nå Spanien. Som vi har set, kan tingene hurtigt ændre sig i SailGP. Presset ligger på dem. Jeg er sikker på, at de kigger nervøst over skulderen på os i forfølgerfeltet, fortæller Sehested til bådpressen.

Det danske hold har tabt vigtige point ved de seneste to Sail Grand Prix med skader og en niendeplads i Christchurch, New Zealand samt et snævert exit i Bermuda efter en skuffende finalesejlads.

Sehested er optimistisk

Men Nicolai Sehested forbliver optimistisk og understreger, at holdet ser frem til presset ved den nordamerikanske triple-weekend, som efter Halifax byder på sejladser i New York den 22.-23. juni og San Francisco den 13.-14. juli.

- Kampen om den sidste podieplads bliver sandsynligvis tæt mellem Spanien, os selv og måske Canada. Det kan sagtens ende i en direkte duel om tredjepladsen – og vi elsker sådan en dyst, ligesom jeg ved Phil (Robertson, Canada, red.) gør.

- Vi ser hurtige ud, og vi har vist, at vi kan presse ethvert hold til det yderste. Nu skal vi bare have nogle stabile sejladser og se, om vi kan lukke hullet til spanierne, påpeger Sehested.

Weekendens sejladser i Halifax kan følges direkte på TV2 Sport fra kl. 21:00 og TV2 Play.

Læs mere her: sailgp.com/

content-loader
content-loader
content-loader