Gå til hoved-indhold

App gør det lettere at finde 300 turbøjer i Danmark

Hvis du ikke lige vil smide anker, så er der lagt mere end 150 turbøjer ud ved nøje udvalgte steder rundt omkring i landet. Bøjerne kan frit benyttes af alle medlemmer af Danske Tursejlere og Dansk Sejlunion samt alle andre fritidssejlere.

Langturssejler Thomas Veber: Forårssejlads er som et godt smørrebrød – få tre gode råd

Varmen er afgørende, forklarer Bavaria 36-sejler Thomas Veber, der gerne sejler 120 sømil fra svenske Skanör til Marstal i foråret. Sejleren deler her sine bedste råd til sejlads i de kølige ydermåneder.

Drømmer du om at krydse Atlanterhavet? Her har du muligheden - helt omkostningsfrit i en Luffe 48

Københavner-familie søger skipper og besætning til at sejle deres Luffe 48 hjem fra Puerto Rico til København. De har besluttet ikke selv at sejle den hjem, og aftalen med en skipper er lige gået i vasken.

Familien Solvang købte 47-fods sejlbåd på Tahiti og startede livsforandrende sejleventyr i Stillehavet

I hjertet af Stillehavet, hvor horisonterne og havet strækker sig endeløst, udfolder der sig et eventyr for familien Solvang, der river et år ud af kalenderen for at realisere deres drøm om at sejle i Stillehavet i en Beneteau Oceanis 473 Clipper fra 2002. Båden sælges på Fiji til juli 2024.

Jesper Bank fortæller om at være skipper for de kendte i Kanal 5-programmet Over Atlanten fra Caribien til Portugal

Ombord på den helt nye båd i programmet, en VO 70'er, er TV-vært Sarah Grünewald, Bagedyst-deltager Rosa Kildahl, musiker og rapper Branco, Youtuber Rasmus Brohave, skuespiller Jonathan Harboe og kok Nikolas Strangas. Minbaad.dk interviewer Bank.

Langturssejlere kommer i mesterlære på nyt kursus i Svendborg

Tre døgn på havet med ankring, vejrskifter og besætning venter deltagerne på Svendborg Sejlerskoles nye kursus. Fem deltagere kan være med, når eventen første gang afvikles den 23-26. maj.

Gustav og Bertil på 21 år tvinges til at droppe sejltur og sætter Comfort 32 til salg i Douarnenez

Gustav Rosentoft og Bertil Konow fra København stopper deres sejler-eventyr og sælger deres Comfort 32 Commander. Bertil er kommet til skade og står overfor operation og genoptræning. Har sejlturen været en succes alligevel? Ja, siger de to unge til Cille Rosentoft, som blogger om sejlerne.

Københavneren Nicolas Bødker nået til Fuengirola i Spanien - efter vejrvindue åbnede i Biscayen i november

Den 55-årige solosejler Nicolas Bødker tog fra København i august 2023. I Bifrost, hans 45-fods stålbåd, ventede han længe i Camaret-sur-Mer for at krydse Biscayen. Da han endelig kom over, så han sig ikke tilbage. Nu er Nicolas nået til Middelhavet ved Spaniens kyst, hvor forårets eventyr ligger…

Thomas på 23 år fra Aalborg vil sejle til Rusland og inviterer eventyrlystne sejlere med om bord

Krig eller ej. Thomas Blum sejler i april afsted i sin Motiva 45. Kursen er sat på Sankt Petersborg og hans mission er at tage på en kulturel-historisk tur gennem det Baltiske Hav.  Han er vokset i skipperrollen og tager afsted med mere ro i maven. Er russerne virkelig så slemme?, siger han.

Sejlerfamilie fra USA nyder nuet i Fransk Polynesien på 53 fods sejlbåd - følg YouTuberne

Sejlerfamilien på Delos, har gennem 10 år delt deres rejse gennem visuelle fortællinger om eventyr på havet. De har sejlet mere end 70.000 sømil og har samtidig fokuseret på miljøvenlige tiltag og velgørenhedsarbejde. Mere end 800.000 deres YouTube kanal.