Gå til hoved-indhold

Amalie og Sune har fået en gratis stålbåd: Nu arbejder de på højtryk for at gøre båden til deres nye drømmehjem

Et romantisk møde på Stillehavet har forvandlet sig til en fælles drøm: En drøm om at gøre en gammel stålbåd til fælles hjem og kommende langtursbåd. Minbaad.dk taler med kæresteparret.

Morfar og barnebarn planlægger sejltur til Fransk Polynesien

Frank Børlum Petersen og hans barnebarn August er vant til at opleve og rejse sammen. Nu drømmer de om at begive sig på nyt og dybt vand - nemlig mod et eventyr i Fransk Polynesien. Først venter dog en ferie i Danmark på gastebåd i uge 28 - vil du have makkerparret ombord?

Amalie fandt kærligheden på Stillehavet - så sagde hun job og lejlighed op for at bruge et år til søs med skipper Sune

En gasteplads udløste ikke kun fantastiske oplevelser på vandet, men også et kærlighedsforhold til langtursbådens skipper, Sune. Et forhold, der fik 29-årige Amalie til at opgive den trygge base i Danmark til fordel for eventyret til søs.

Bådebygger Jan Andersen sejler til New Zealand med fruen i trimaranen Black Marlin 33: Man skal da krydse Stillehavet

Jan Andersen, der har designet og bygget sin egen rekordbåd, Marlin 33, sejler fra Ballen Havn på Sydfyn den 7. juli 2024. - Vi regner med, at turen tager halvandet år. Vi slutter i New Zealand, hvorefter vi sender trimaranen hjem i en container, siger 56-årige Jan Andersen til Minbaad.dk.

Og pludselig blev tid noget, vi havde nok af - kom til bogreception hos X-Yachts

Med to teenagere ombord stævner familien Kjær-Jepsen i 2022 ud på en ét år lang jordomsejling. Nu har de skrevet en bog. Hør mere om bogen og vær med til at fejre udgivelsen hos X-Yachts den 26. juni.

Blog: Cille tømmer hovedet for alt det sejler-relaterede, der foregår lige nu - på og udenfor båden

Familien Rosentoft har endelig fået båden i vandet og har taget hul på sæsonen. Her kan du læse om alt fra bådsalg, balance på båden og om at overtale teenagerne til at sejle med, når Cille Rosentoft deler sine mange tanker fra livet på vandet med Minbaad.dk's læsere.

Fællesskab, flotille og fest: Uge 29 Ungdomscruise samler unge tursejlere fra hele landet

Nu kan du sætte kryds i kalenderen. I uge 29 samles sejlerglade unge med eller uden båd, når turen går fra Bogense til Aarhus.

Far og datter sejlede på Europas floder i lille motorbåd – nu holder de bogreception med gratis foredrag

En ganske særlig fortælling venter, når Thomas og Mathilda Veber inviterer sejlere og andre nysgerrige til reception for deres nye bog, "Med strømmen til Balkan". Samtidig holder far og datter et spændende foredrag om turens op- og nedture.

Tre generationer på langtur i Beneteau 57: Få Henriette og Johnnys fem gode råd

Henriette og Johnny Duus-Kirk fra Ishøj Havn har inviteret datter, svigersøn og to små børnebørn med ombord på en del af deres langturssejlads. Nu deler familien de værdifulde erfaringer, der er fulgt i kølvandet på deres syv måneder lange fælles-sejlads.

Henriette og Johnny har inviteret datter, svigersøn og børnebørn med på langtur – en tydelig rollefordeling er afgørende

Ombord på S/Y Enterprise har der i syv måneder været tre generationer samlet på 57 fod. Johnny og Henriette Duus-Kirk fra Ishøj Havn har nemlig budt deres datter, svigersøn og børnebørn på fire og ét år med på en del af langturen.