Gå til hoved-indhold

Pristjek - chartersejlads for to personer i Kroatien - i almindelig sejlbåd eller i en katamaran

Minbaaad.dk har undersøgt tilbud fra forskellige firmaer, der tilbyder chartersejlads. Her præsenterer vi tilbud fra fire både i Kroatiens farvand, hvor du kan læne dig tilbage med en skipper bag roret om bord på båd på omkring 35 fod. Det koster ikke en bondegård.

Glade børn på sommertogtet - her er seks gode råd

Glade børn kan være forskellen på succes eller fiasko, når årets sommertur løber af stablen. Vi har samlet seks råd til sejlerforældrene.

Anna og Bex med gaster håndstyrede Jeanneau Sun Magic 44 i 22 dage over Atlanten - Stillehavet kalder

Veninderne Anna Vestergaard og Rebecca Seidelin på 24 år har nu krydset Atlanterhavet og oplevet store dele af Caribien i deres Jeanneau Sun Magic 44. Nu gør Aarhus-duoen klar til at sejle ud i Stillehavet og deler imens deres tanker og oplevelser i podcasten “Bølgegang”.

Campinglivet kedede Jacob og hustruen – så købte de en Luffe 40 og sejlede på 500 sømil lang sommerferie

Sejlerlivet er særligt, mener Jacob Rosby Løwenstein, der sidste år drog på sin første sommertur med familien. Havnemiljøet emmer af stemning, og transportsejladsen kan forvandles til en konkurrence, erfarer den nyslåede bådejer.

Amalie og Sune har fået en gratis stålbåd: Nu arbejder de på højtryk for at gøre båden til deres nye drømmehjem

Et romantisk møde på Stillehavet har forvandlet sig til en fælles drøm: En drøm om at gøre en gammel stålbåd til fælles hjem og kommende langtursbåd. Minbaad.dk taler med kæresteparret.

Morfar og barnebarn planlægger sejltur til Fransk Polynesien

Frank Børlum Petersen og hans barnebarn August er vant til at opleve og rejse sammen. Nu drømmer de om at begive sig på nyt og dybt vand - nemlig mod et eventyr i Fransk Polynesien. Først venter dog en ferie i Danmark på gastebåd i uge 28 - vil du have makkerparret ombord?

Amalie fandt kærligheden på Stillehavet - så sagde hun job og lejlighed op for at bruge et år til søs med skipper Sune

En gasteplads udløste ikke kun fantastiske oplevelser på vandet, men også et kærlighedsforhold til langtursbådens skipper, Sune. Et forhold, der fik 29-årige Amalie til at opgive den trygge base i Danmark til fordel for eventyret til søs.

Bådebygger Jan Andersen sejler til New Zealand med fruen i trimaranen Black Marlin 33: Man skal da krydse Stillehavet

Jan Andersen, der har designet og bygget sin egen rekordbåd, Marlin 33, sejler fra Ballen Havn på Sydfyn den 7. juli 2024. - Vi regner med, at turen tager halvandet år. Vi slutter i New Zealand, hvorefter vi sender trimaranen hjem i en container, siger 56-årige Jan Andersen til Minbaad.dk.

Og pludselig blev tid noget, vi havde nok af - kom til bogreception hos X-Yachts

Med to teenagere ombord stævner familien Kjær-Jepsen i 2022 ud på en ét år lang jordomsejling. Nu har de skrevet en bog. Hør mere om bogen og vær med til at fejre udgivelsen hos X-Yachts den 26. juni.

Blog: Cille tømmer hovedet for alt det sejler-relaterede, der foregår lige nu - på og udenfor båden

Familien Rosentoft har endelig fået båden i vandet og har taget hul på sæsonen. Her kan du læse om alt fra bådsalg, balance på båden og om at overtale teenagerne til at sejle med, når Cille Rosentoft deler sine mange tanker fra livet på vandet med Minbaad.dk's læsere.