Gå til hoved-indhold

Rocna-anker på 40 kilo bøjer 90 grader på 45 fods sejlbåd under voldsom storm i Middelhavet

Anna Brinch fra Minbaad.dk sejler i øjeblikket i Middelhavet med Nicolas Bødker fra København ombord på hans 45-fods stålbåd, designet af Arne Borghegn. De to oplevede en voldsom storm for anker, som endte med materielle skader på sejl og anker. Heldigvis endte båden ikke på stranden.

55-årige Anders krydser Atlanten i kørestol: - Sejladsen er et kæmpe krydderi på min tilværelse

Ingen tror, at Anders Lehmann skal krydse Atlanten, da han 30 år gammel bliver lammet fra halsen og ned. Københavneren vil det anderledes – men der er mange faldgruber, forklarer han til Minbaad.dk.

23-årige Jakob har købt en Maxi 77 med vennerne: Langt fra studiebøgerne venter friheden

Den 27 fod lange båd skal bringe drengene på langtur i danske farvande – men først skal træværket lakeres, rusten bankes af kølen, og de skal lære at sejle sammen. Minbaad.dk taler med den unge sejler.

App gør det lettere at finde 300 turbøjer i Danmark

Hvis du ikke lige vil smide anker, så er der lagt mere end 150 turbøjer ud ved nøje udvalgte steder rundt omkring i landet. Bøjerne kan frit benyttes af alle medlemmer af Danske Tursejlere og Dansk Sejlunion samt alle andre fritidssejlere.

Langturssejler Thomas Veber: Forårssejlads er som et godt smørrebrød – få tre gode råd

Varmen er afgørende, forklarer Bavaria 36-sejler Thomas Veber, der gerne sejler 120 sømil fra svenske Skanör til Marstal i foråret. Sejleren deler her sine bedste råd til sejlads i de kølige ydermåneder.

Drømmer du om at krydse Atlanterhavet? Her har du muligheden - helt omkostningsfrit i en Luffe 48

Københavner-familie søger skipper og besætning til at sejle deres Luffe 48 hjem fra Puerto Rico til København. De har besluttet ikke selv at sejle den hjem, og aftalen med en skipper er lige gået i vasken.

Familien Solvang købte 47-fods sejlbåd på Tahiti og startede livsforandrende sejleventyr i Stillehavet

I hjertet af Stillehavet, hvor horisonterne og havet strækker sig endeløst, udfolder der sig et eventyr for familien Solvang, der river et år ud af kalenderen for at realisere deres drøm om at sejle i Stillehavet i en Beneteau Oceanis 473 Clipper fra 2002. Båden sælges på Fiji til juli 2024.

Jesper Bank fortæller om at være skipper for de kendte i Kanal 5-programmet Over Atlanten fra Caribien til Portugal

Ombord på den helt nye båd i programmet, en VO 70'er, er TV-vært Sarah Grünewald, Bagedyst-deltager Rosa Kildahl, musiker og rapper Branco, Youtuber Rasmus Brohave, skuespiller Jonathan Harboe og kok Nikolas Strangas. Minbaad.dk interviewer Bank.

Langturssejlere kommer i mesterlære på nyt kursus i Svendborg

Tre døgn på havet med ankring, vejrskifter og besætning venter deltagerne på Svendborg Sejlerskoles nye kursus. Fem deltagere kan være med, når eventen første gang afvikles den 23-26. maj.

Gustav og Bertil på 21 år tvinges til at droppe sejltur og sætter Comfort 32 til salg i Douarnenez

Gustav Rosentoft og Bertil Konow fra København stopper deres sejler-eventyr og sælger deres Comfort 32 Commander. Bertil er kommet til skade og står overfor operation og genoptræning. Har sejlturen været en succes alligevel? Ja, siger de to unge til Cille Rosentoft, som blogger om sejlerne.