Gå til hoved-indhold

Ramt af hval i Atlanterhavet - Københavner-familie ankommet til Caribien i Luffe 48 efter hård tur

Amalie og Jonas med tre børn har ikke haft et let Atlanterhavskryds. De blev ramt af en hval, toiletterne satte ud og de løb tør for gas undervejs. Men de fik en flot placering i ARCen. Cille interviewer sejlerne.

Bavaria C46 er designet med en permanent Code-0 - se båden på boot i Düsseldorf

Det permante sejl placeres på bovsprydet og sættes nemt og hurtigt - også når få sejlere er ombord. Bavarias C46'er kommer desuden med smart opbevaringsplads med indbygget kompressor. Lørdag 20. januar åbner boot i Dusseldorf, minbaad.dk er med og skriver fra den gigantiske udstilling.

Leonora og Sissels logbog fra Atlanterhavet: Dag 1-10 med motorproblemer og ingen vind

Leonora og Sissel på 25 år har nu krydset Atlanterhavet i deres Beneteau 50. De er ankommet til Antigua og har taget hul på det, som hele deres jordomsejling handler om: Nemlig oplevelser under havets overflade. I denne artikel fortæller de om de første 10 dage af deres Atlanterhavskryds.

Watergames og SeaBySail tilbyder sejlerferie i Fransk Polynesien, hvor du også kan tage duelighedsbevis

Watergames og SeaBySail indgår samarbejde om sejlereventyr på en Hanse 540e eller 46-fods Bavaria Cruiser. Med det nye samarbejde kan danske fritidssejlere lære at sejle samtidig med, at de oplever et fantastisk sejlereventyr i Fransk Polynesien. Gæsterne bor ombord, med danske skippere.

Ib inviterede syv fremmede på sommertogt i Danmark – nu planlægger de næste tur

En åben invitation på Facebook sendte den 50-årige nordjyde Ib Bollerup på sommerferie med en flok fremmede landsmænd i sin Sweden Yachts 42. Nu sender han en klar opfordring til de mange bådejere, der sidder alene i havnen: Ta' mod til dig og få selskab ombord.

Sådan gør du din båd vinterklar - sejler deler tips ud

Torben Jensen, der selv sejler i stålbåden WIBO 950, startede gruppen “Vintersejlerne i DK” for fire år siden. Nu har sejleren fra Kolding Nordhavn samlet en masse viden og erfaringer om klargøring af båd til vintersejlads. Dem deler han med os her.

Vintersejlads handler om at være så meget på båden som muligt

Svanemøllen-sejler Søren Carstensen sejler sin Bavaria 44 året rundt - om vinteren med fokus på hygge og varme ombord. Han har blandt andet lavet vintergulv af yogamåtter fra Biltema og anskaffet sig en affugter. Læs her om hans vintersejlads, herunder Sjælland rundt, og lad dig inspirere.

Kendt sejlerfamilie, Sailing La Vagabonde, gik ombord på ny trimaran, men sejlads var et mareridt

Lyn, torden, hård vind og et ødelagt forsejl fra Vietnam til Malaysia. Det går ikke, som familien har drømt om på deres tur i ny 60 fods katamaran. På nærmeste hold deler parret deres barske oplevelse via YouTube-kanalen Sailing La Vagabonde, hvor knap 1,9 millioner ser med.

34 meter lange finske Raven 111 skal foile med America's Cup-teknologi

Gigantiske T-folier giver det meste af stabiliteten til Baltic 111 Raven, en gigantisk cruising-båd, født af America's Cup-teknologi. Farten forventes at blive høj, fortæller Yachting World.

 

Natsejler: - Sker det ultimative, er det vanskeligt at få hjælp i mørket

Faren er større i nattemørket. Det indrømmer Jens Bollerup og kæresten Maria Houlind. Den øgede risiko får dog ikke parret til at blive i havn. Naturen og følelsen af at være alene trækker dem afsted.