Gå til hoved-indhold

Thomas på 23 år fra Aalborg vil sejle til Rusland og inviterer eventyrlystne sejlere med om bord

Krig eller ej. Thomas Blum sejler i april afsted i sin Motiva 45. Kursen er sat på Sankt Petersborg og hans mission er at tage på en kulturel-historisk tur gennem det Baltiske Hav.  Han er vokset i skipperrollen og tager afsted med mere ro i maven. Er russerne virkelig så slemme?, siger han.

Sejlerfamilie fra USA nyder nuet i Fransk Polynesien på 53 fods sejlbåd - følg YouTuberne

Sejlerfamilien på Delos, har gennem 10 år delt deres rejse gennem visuelle fortællinger om eventyr på havet. De har sejlet mere end 70.000 sømil og har samtidig fokuseret på miljøvenlige tiltag og velgørenhedsarbejde. Mere end 800.000 deres YouTube kanal.

Mads Bo Falk har Polaris Drabant på Gran Canaria for 6500 kroner om året og Møn 391 i Aarhus

51-årige Mads Bo Falk har to hjem. Det ene ligger i Aarhus og det andet på Gran Canaria. Fælles for de to hjem er, at de begge er flydende og giver mulighed for at sejle året rundt. Cille Rosentoft interviewer her sejleren, der fortæller om alt det praktiske og om økonomien.

Bavaria C46 årets båd i Europa i turklassen: Importør Christian Due Hammershøy giver rundvisning

Gode sejlegenskaber, masser plads og innovative løsninger. Tyske Bavaria C46 blev vinder af European Yacht of The Year 2024. Kom med om bord. Dansk Marine Center får leveret en til Risskov ved Aarhus i sensommeren.

 

Ramt af hval i Atlanterhavet - Københavner-familie ankommet til Caribien i Luffe 48 efter hård tur

Amalie og Jonas med tre børn har ikke haft et let Atlanterhavskryds. De blev ramt af en hval, toiletterne satte ud og de løb tør for gas undervejs. Men de fik en flot placering i ARCen. Cille interviewer sejlerne.

Bavaria C46 er designet med en permanent Code-0 - se båden på boot i Düsseldorf

Det permante sejl placeres på bovsprydet og sættes nemt og hurtigt - også når få sejlere er ombord. Bavarias C46'er kommer desuden med smart opbevaringsplads med indbygget kompressor. Lørdag 20. januar åbner boot i Dusseldorf, minbaad.dk er med og skriver fra den gigantiske udstilling.

Leonora og Sissels logbog fra Atlanterhavet: Dag 1-10 med motorproblemer og ingen vind

Leonora og Sissel på 25 år har nu krydset Atlanterhavet i deres Beneteau 50. De er ankommet til Antigua og har taget hul på det, som hele deres jordomsejling handler om: Nemlig oplevelser under havets overflade. I denne artikel fortæller de om de første 10 dage af deres Atlanterhavskryds.

Watergames og SeaBySail tilbyder sejlerferie i Fransk Polynesien, hvor du også kan tage duelighedsbevis

Watergames og SeaBySail indgår samarbejde om sejlereventyr på en Hanse 540e eller 46-fods Bavaria Cruiser. Med det nye samarbejde kan danske fritidssejlere lære at sejle samtidig med, at de oplever et fantastisk sejlereventyr i Fransk Polynesien. Gæsterne bor ombord, med danske skippere.

Ib inviterede syv fremmede på sommertogt i Danmark – nu planlægger de næste tur

En åben invitation på Facebook sendte den 50-årige nordjyde Ib Bollerup på sommerferie med en flok fremmede landsmænd i sin Sweden Yachts 42. Nu sender han en klar opfordring til de mange bådejere, der sidder alene i havnen: Ta' mod til dig og få selskab ombord.

Sådan gør du din båd vinterklar - sejler deler tips ud

Torben Jensen, der selv sejler i stålbåden WIBO 950, startede gruppen “Vintersejlerne i DK” for fire år siden. Nu har sejleren fra Kolding Nordhavn samlet en masse viden og erfaringer om klargøring af båd til vintersejlads. Dem deler han med os her.