Gå til hoved-indhold

Tursejleren Thomas Veber vil lære danskerne at smide anker - det er ikke farligt

Danske Tursejlere og ankereksperten, Thomas Veber, har slået pjalterne sammen – og missionen er klar; at inspirere flere til at få nye oplevelser på vandet. Samarbejdet har indtil videre resulteret i en række events rundt om i landet, hvor deltagerne kan forvente at få det sorte bælte i ankring.

Så fik Gustav og Bertils “Sabbat” smidt fortøjningerne i København

Selvom ingen helt tror på det, er jeg stadig ikke bekymret. Jeg er fyldt op af en masse andre følelser, men bekymring er ikke en af dem. Nu er S/Y Sabbat, en Comfort 32, sejlet afsted med min ældste søn som skipper, blogger Cille om 20-årige Gustav og Bertil. De kæmpede med motorstop den første dag.…

Københavnerfamilie har forladt Tuborg Havn og er sejlet ud for at jagte eventyret i Luffe 48

Amalie Holch Schmidt på 36 år og Jonas Holch Schmidt på 39 år har taget deres tre børn ud af skole og børnehave, for at nyde tiden og opleve verden sammen med dem i deres Luffe 48. Øverst på listen over destinationer lige nu, står Marokko.

Dorthe fortæller om eventyr-sejlads fra Færøerne til Nordnorge på en 57 fods sejlbåd

Dorthe Flarup Mikkelsen og hendes mand Ricky fra Djursland, skrev først en dagbog om deres betalte gasteophold i Nordatlanten hos firmaet Rubicon 3. Nu blogger Dorthe også om turen i Nordatlanten.

 

Dorthe og Rickys sommertogt som gaster fra Færøerne til Nordnorge på Bowman 57 - læs deres dagbog her

Dorthe Flarup Mikkelsen og Ricky Rølle har tre års selvlært erfaring med sejlbåd, da de falder for en såkaldt ocean passage, som går fra Færøerne til Bodø i Nordnorge. Turen i egen båd blev udsat til næste sommer og de fløj til Færøerne for at opleve et eventyr til søs. Parret fra Djursland har ført…

23-årige Anna og Rebecca fra Århus er stævnet ud på jordomrejse - har ingen slutdato

Med eventyrlyst i blodet og et venskab af de tætte tog Anna Vestergaard og Rebecca Seidelin lørdag hul på et stort eventyr, da de i egen 44 fods sejlbåd stævnede ud på jordomsejling - uden slutdato.

Gustav og Bertil på 20 år overvældes af opgaver og udsætter afgang mod Middelhavet i deres Comfort 32

De to unge københavnere Gustav og Bertil skulle være sejlet mod Middelhavet den 28. juli. Men med en lang to-do-liste, valgte de at udsætte afgangen og knokler nu for at komme afsted i slutningen af august, blogger en lidt bekymret Cille Rosentoft, der er mor til Gustav.

Signe i Florida: Capibara på land med bunden dækket af rurer

Sæsonens sidste sejltur er overstået for Signe og Henrik, der endnu en gang har efterladt deres 30 fods sejlbåd i Florida i orkansæsonen. Der var dog lidt arbejde at gøre, inden Capibara kunne sættes på land. Bl.a. var bunden helt dækket af rurer. Signe og Henrik tager nu til Danmark med fly.

Emil Midé Erichsen og familien kæmpede med regnvåde, hollandske kanaler og kraftig vind i Den Engelske Kanal

Havana, 51 fods Jeanneau fra 1991, er nu nået til Frankrig. Dog er vejret ikke ren idyl og familien har mødt udfordringer, som Emil og Havana ikke har oplevet tidligere. Følg kendis-sejleren på Instagram.

 

Det er bare fedt at sejle i Middelhavet i sin egen sejlbåd - postkort fra Per Cederberg

Per Cederberg er ofte i Middelhavet og sejle i sin First 27 SE, enten kapsejlads i Kroatien med andre Seascape’s, eller tursejlads med familien. I år havde de planlagt en lidt større tur til Korsika og Sardinien, hvor vi ville have god tid, næsten fire uger i alt.